Fashion

Tinuțele purtate de Kate Middleton în timpul vizitei din Pakistan

irina.letitia
October 17, 2019 16:06 PM

Kate Middleton a făcut un tur de forță al ținutelor în timpul vizitei din Pakistan! Ducesa și ducele de Cambridge au petrecut 5 zile în cadrul unei vizite oficiale în Pakistan, iar Kate a impresionat audiența cu alegerile vestimentare nu doar foarte potrivite, ci și foarte stilate.

Tinuțele purtate de Kate Middleton în timpul vizitei din Pakistan

Tinutele purtate de Kate în Pakistan au respectat în întregime protocolul local, toată vestimentația aleasă de ducesă fiind foarte discretă, acoperind întreg corpul. La capitolul cromatic însă, lucrurile s-au diversificat și am admirat câteva culori superbe, vibrante.

Kate Middleton, la sosirea în Pakistan
Kate Middleton, la sosirea în Pakistan

 

La începutul vizitei cuplului regal, Kate Middleton a coborât din avion într-o ținută ce a atras toată atenția: un compleu în degrade, în nuanțe de turcoise. Rochia și pantalonii purtați sunt creați de Catherine Walker, unul dintre designerii favoriți ai ducesei.

Kate nu a renunțat la nuanțele de albastru nici în zilele ce au urmat! Aflată în vizită la colegiul pentru fete din Islamabad, ducesa de Cambridge a purtat o tunică și o pereche de pantaloni asortați, într-o nuanță de albastru electric. Costumul este de fapt o piesă tradițională pakistaneză (denumită Kurta), a cărui rochie, stil cămașă lungă, nu are guler. Ea a adăugat și o eșarfă în aceeași culoare, ce face parte tot din arsenalul tradițional al zonei, denumită dupatta, semnată de designerul pakistanez Maheen Khan.

Kate Middleton
Kate Middleton

 

Pentru întâlnirea oficială cu prim-ministrul pakistanez Imran Khan, ducesa a schimbat albastrul cu verde și a purtat o rochie trench într-o nuanță de verde crud, creată de Catherine Walker, pe sub care a purtat o pereche de pantani bej deschis, de la Maheen Khan.

Admiră în galeria foto și celelalte ținute purtate de Kate Middleton în timpul celor 5 zile petrecute în Pakistan!