Fashion

Ținutele purtate de vedete la avanpremiera filmului “Miami bici”

cristina.floroiu
February 18, 2020 13:04 PM

Marți seară, 17 Februarie, a avut loc avanpremiera filmului “Miami bici”, unde Bromania și Codin Maticiuc și-au prezentat cea mai nouă producție cinematografică din acest an. În plus, cei doi interpretează rolurile principale în film.

Pe aceeasi temaDelia a plătit 9.200 de euro pentru ținutele purtate de ziua ei

“Miami bici” este una dintre cele mai așteptate comedii românești, iar vedetele de la noi au răspuns prezent invitației și au participat în număr mare la evenimentul grandios. Vezi ținutele vedetelor la avanpremiera “Miami bici” în clipul de mai jos:

 

Cei doi protagoniști, Bromania și Codin Maticiuc, au fost în centrul atenției. Au purtat ținute identice, formate din cămăși înflorate, care te duceau cu gândul direct la soarele arzător din Miami. De asemenea, outfit-urile lui Bromania și Codin Maticiuc se regăsesc și în filmul “Miami bici”.

Cu cămașa asta am filmat ultimul cadru din film. Și lanțul la fel și am hotărât cu Bro să venim cumva în spiritul filmului. Lansarea e într-un mall și nu am simțit nevoia să ne îmbrăcăm foarte elegant și atunci am venit îmbrăcat cumva în temă, dar relaxat”, ne-a spus actorul.

Antonia, Alex Velea, Delia, Ami s-au numărat printre vedetele prezente la avanpremieră. Ținutele acestora s-au potrivit de minune cu tema filmului. Așadar, vedetele au îmbrăcat ținute relaxate, dar în același timp fresh.

Filmul “Miami bici” prezintă povestea senzațională a doi români, Ion și Ilie, care pleacă în Statele Unite ale Americii ca să atingă visul american și să se îmbogățească.