Fashion

Ținutele vedetelor de la afterparty-ul MTV Video Music Awards

andreea voicu
August 22, 2018 15:26 PM

Gala premiilor MTV VMAs a luat sfârșit în jurul orei 23:30. Distracția nu începe, însă, decât după începerea afterparty-ului! După ce invitații și fanii au urmărit aparițiile cântăreților și au aplaudat câștigătorii premiilor, artiștii au plecat alături de invitați către afterparty.

Pe aceeasi temaRita Ora, apariție vestimentară îndrăzneață la MTV Video Music Awards

Dacă vedete precum Jennifer Lopez și Winnie Harlow (gazda covorului roșu) și-au schimbat ținutele, actrița Dascha Polanco din serialul Orange Is The New Black și-a păstrat look-ul inițial.

Ținutele vedetelor de la afterparty-ul MTV Video Music Awards

Jennifer Lopez, cântăreața de 49 de ani, a purtat o salopetă Versace cu un imprimeu îndrăzneț și o curea lată care i-a scos în evidență formele atrăgătoare. Vedeta de reality show, Kylie Jenner, a purtat o pereche de pantaloni lungi din piele neagră asortată cu un top din același material.

Ariana Grande, câștigătoarea premiului pentru cea mai bună piesă pop, a purtat un pulover supradimensionat și cizme peste genunchi la evenimentul special.

Până a vedea ținutele fresh de la afterparty, și dacă nu ai făcut-o până acum, iată Top 10 cele mai frumoase ținute de la premiile MTV VMAs 2018.

Sursă: www.marieclaire.com