News

Toată lumea își poate achiziționa bijuteriile de care Meghan Markle nu se desparte niciodată 

iulia.statie
December 6, 2019 14:10 PM

Meghan Markle a fost văzută recent având două lănțișoare, iar mulți s-au întrebat de ce a ales aceste bijuterii, dar misterul a fost în sfârșit rezolvat. Ea a adus un tribut soțului și fiului ei, căci cele două lanțișoare aveau medalioane în forma semnelor zodiacale ale celor doi.

Pe aceeasi temaCât au cheltuit Meghan Markle şi Prinţul Harry pentru bebeluşul lor. Suma e una enormă

Toată lumea își poate achiziționa bijuteriile de care Meghan Markle nu se desparte niciodată

Meghan Markle

Stilul Ducesei este extrem de iubit de pasionații de modă, ținutele ei fiind atent studiate și copiate de toți cei ce vor să arăte ca Meghan Markle. Totuși, ultima ei alegere a consitituit atât o surpriză, cât și un mister.

Deși poate unora li s-a părut cam mult a purta două lanțișoare, gestul Ducesei a fost foarte drăguț. Mai mult, bijuteriile nu sunt scumpe, așa cum multă lume afirma, crezând că Meghan a dat foarte mulți bani pe aceste lanțișoare cu medalioane.

Lanțișoarele de aur de 10 karate au fost luate de la un brand din Toronto, mai puțin cunoscut. Meghan a locuit în Toronto pe vremea când juca pentru serialul Suits, potrivit Viva!

Ducesa și Prințul Harry au făcut o vizită la Broom Farm Community Centre, din Windsor. Meghan a fost în centrul atenției iar fanii nu au putut să nu observe bijuteriile pe care aceasta le avea la gât.

Medalioanele reprezintă semnele zodiacale ale lui Harry (fecioară) și Archie (taur). Mai mult, acestea sunt foarte accesibile, oricine putând să le cumpere. Unul costă 79 de dolari, iar celălalt 159 de dolari.

„Efectul Meghan” s-a simțit și de data aceasta, căci abia dacă se mai găsesc câteva bucăți la vânzare pe site-ul brand-ului.