News

Toate detaliile despre nunta Andreei Bălan cu George Burcea

andreea voicu
September 14, 2019 10:01 AM

Andreea Bălan și George Burcea se cunună religios, duminică, 15 septembrie, nași de cununie fiindu-le Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan va purta 3 rochii de mireasă la cununia religioasă din toamnă

De asemenea, cei doi îşi vor boteza şi cea de-a doua fiică, Clara Maria. Evenimentul a fost pregătit ca la carte, iar domnişoarele de onoare ale solistei vor fi cele şase dansatoare ale sale.

Toate detaliile despre nunta Andreei Bălan cu George Burcea

‘Fetele mele și colegele mele de scenă reprezintă a doua familie a mea. Cu ele mi-am petrecut ultimii zece ani în concerte și îmi știu viața cu bune și cu rele, au fost lângă mine mereu la bine și la greu și mi-au oferit sprijin și încurajare când au existat momente triste în viața mea. Le iubesc enorm, le prețuiesc și în ziua cea mare ele îmi vor fi sprijin și domnișoare de onoare’, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan şi George Burcea au pus deja la punct toate detaliile pentru ziua în care îşi jura credință la altar.

Ceremonia religioasă va începe la ora 17.00 și se va desfășura la Biserica Sfânta Treime Dudești, urmând ca invitații să fie așteptați la petrecere începând cu orele 19.30.

Pentru ziua cea mare, Andreea Bălan va purta trei rochii de mireasă.

Trei rochii de mireasă e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână.

E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie’, a explicat artista.