Beauty

Tom Ford lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

irina.letitia
July 22, 2019 19:45 PM

Se pare că designerul Tom Ford are un adevărat fler pentru afaceri, deoarece în curând îşi va lansa propria linie de produse pentru îngrijirea pielii. Pe lângă casa de modă ce îi poartă numele, linia de make up Tom Ford, acesta va avea în curând şi un brand de skincare.

Tom Ford lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

Celebrul designer a decis să intre şi în această industrie, în parteneriat cu Estée Lauder, iar împreună vor lansa Tom Ford Research.

Deşi este o noutate pentru noi, se pare că Ford pregăteşte acest proiect de 3 ani, iar în curând va vedea lumina zilei. Pentru a-i asigura toate condiţiile pentru a-şi dezvolta produsele, compania Estée Lauder i-a pus la dispoziţie designerului un laborator propriu, unde acesta alături de cercetători în domeniu, pot crea colecţia dedicată îngrijirii pielii.

Tom Ford este foarte implicat în elaborarea produselor, declarând că proiectul este un vis mai vechi pentru care lucrează cot la cot cu cercetării. Nu este vorba doar despre o asocierea fericită de nume, ci despre produse skincare  atent elaborate, bazate pe ştiinţă şi calitate.

Pentru început, linia de skincare Tom Ford va conţine 2 produse de bază: un serum concentrat, cu un preţ anunţat de 350 de dolari şi o cremă concentrată, cu un preţ de 450 de dolari. Acestea au la bază cafeina, sunt inspirate de ritualurile de înfrumuseţare asiatice şi au fost testate de peste 75 de ori în laboratoarele specializate.

Desigur, preţul nu este unul tocmai mic, însă ne-am obişnuit deja cu produsele Tom Ford, atât din zona fashion, cât şi de machiaj, destul de piperate.

Produsele se vor lansa întâi în Statele Unite ale Americii, începând cu magazinele Saks Fifth Avenue şi Tom Ford şi vor putea fi cumpărate din august. Lansarea internaţională este preconizată pentru luna septembrie a acestui an.