News

Tom Hanks și Rita Wilson s-au întors în Los Angeles

iulia.statie
March 28, 2020 13:58 PM

Tom Hanks și Rita Wilson s-au întors în L.A.! Cei doi au fost fotografiați în timp ce Hanks conducea, iar Rita se afla pe scaunul din dreapta, potrivit People. Acum două săptămâni, starurile au fost diagnosticate cu coronavirus.

Pe aceeasi temaKristofer Hivju, Tom Hanks și alte celebrități diagnosticate cu Coronavirus

Tom Hanks și Rita Wilson s-au întors în Los Angeles

Actorul purta un tricou gri și o șapcă de baseball. Ambii aveau ochelari de soare. Reîntoarcerea lor din Australia, unde Hanks filma o producție de Baz Luhrmann, vine la câteva zile după ce aceștia au împărtășit totul despre starea lor de sănătate pe Twitter.

„Salutare tuturor. După două săptămâni de la primele noastre simptome, ne simțim mai bine.”, a scris actorul. Cei doi le-au reamintit fanilor să stea acasă și să evite riscurile la care sunt expuși afară.

„Nu o dai la nimeni dacă nu o iei de la nimeni. O să ne ia ceva, dar dacă avem grijă unii de ceilalți, îi ajutăm pe cei ce au nevoie și renunțăm la câteva lucruri, vom trece peste.”, a continuat acesta.

Hanks a anunțat pe 11 martie că el și Wilson suferă de COVID-19. Filmările la pelicula la care lucra acesta au fost anulate imediat după ce veștile s-au aflat. El este singura persoană din producție ce a fost testată pozitiv, după cum a declarat un reprezentant al filmului din Australia.

Cei doi au fost externați din spital pe 16 martie. „Tom și Rita o duc bine și continuă să se recupereze. Ei se simt mai bine în fiecare zi.”, spunea pe atunci o sursă pentru People.