TOP 10 best dressed - cele mai bune ținute de la ELLE Style Awards 2017

Verdict.ro
December 7, 2017
December 7, 2017

Evenimentul sfârșitului de an: ELLE STYLE AWARDS 2017! Revista ELLE a împlinit 20 de ani de existență pe piața din România și a sărbătorit în stilul său clasic, printr-o petrecere inedită, exuberantă, cu un dress code cel puțin provocator: ARTSY!

Indemnate să dea frâu liber imaginației, invitatele s-au întrecut în apariții..flamboiante!

Care au fost cele mai reușite apariții ale serii? Iată TOPUL 10 al celor mai bune ținute feminine, în viziunea lui Ovidiu Buta!

Locul 10 – Venera Arapu: Sunt puține femei care pot cu adevărat să combine cu atât de mult curaj “n” elemente vestimentare, iar rezultatul să fie întotdeauna unul bun. Venera nu este doar una dintre ele, ci și persoana de la care a plecat toată această nebunie creativă.

Locul 9 – Sore: O Carmen roz bonbon: dramatică, spectaculoasă și memorabilă. Un pantalon mult mai scurt și un pantof tot roz ar fi plasat-o pe Sore pe un alt loc în topul nostru. Coafura este bine aleasă.

Locul 8 – Sonia Argint Ionescu: Olivia Newton John a petrecerii. Imi place că este o apariție extrem de spectaculoasă, chiar dacă nu avem parte de tone de haine colorate tărâte prin mulțimea adunată la eveniment. Clutch-ul punctează perfect povestea vestimentară a Soniei.

Locul 7 – Cristina Ich: Un fel de striptease artistic sau varianta fashion a poveștii “Hainele invizibile ale împăratului”? Una dintre cele mai curajoase apariții la Elle Style Awards, într-o ținută Manon Chemise.

Locul 6 – Mădălina Dorobanțu: O explozie de tul colorat transformată într- un fel de voaletă avangardistă, dar din care încă putem totuși să vedem interesantul machiaj argintiu. Niște platforme gigantice în picioare, albe, ar fi întărit și mai bine aerul fabulos al poveștii.

 

Locul 5 – Irina Rimes: Ce diferența poate să facă o simplă salopetă, nu? Dacă renunțăm la ea și la mânecile bufante din tul, avem parte doar de o rochie drăguță. Dar iată cât de simplu se poate schimba toată povestea doar cu ajutorul unor lucruri deștept alese.

Locul 4- Ileana Badiu: Un sacou care nu este sacou, ci o rochie care nu este o rochie. O haină în care în mod sigur nu vei trece niciodată neobservată.  Auriul de la încălțăminte și clutch este un accent perfect ales și plasat în ecuația vestimentară.

Locul 3 – Delia – Da, mamă! Sunt argintie! Si greu de ignorat! Iar cizmele Saint Laurent bătute în cristale sunt cea mai neașteptată, dar totuși perfectă, alegere pentru această rochie.

Locul 2 – Dana Rogoz: Una dintre cele mai bune tinute purtate de Dana in acest an, si nu este doar culoarea care o face memorabila, ci si simplitatea frapanta, rara pe la acest tip de evenimente. Jobenul si incaltamintea sunt inca doua lucruri care merita mentionate aici cata vreme ele sunt cele care dau aerul fashion al aparitiei.

Locul 1 – Cristina Săvulescu: Deja legendară haina în formă de inimă de la Saint Laurent, un model care o servește perfect pe Cristina. Incălțămintea este spectaculoasă, dar totuși suficient de discretă încât atenția să se ducă doar în partea de sus a siluetei.


Share