Fashion

Top 10 cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019, conform Vogue

irina.letitia
December 24, 2019 18:12 PM

Anul 2019 a fost extrem de interesant din punct de vedere al modei! La finalul acestuia, revista Vogue a întocmit lista celor mai bine îmbrăcate vedete, iar printre ele se numără Meghan Markle, Naomi Campbell şi Lady Gaga. Iată ce alte nume celebre se află în top 10!

Top 10 cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019, conform Vogue

Biblia modei, asa cum este supranumită celebra revistă Vogue, a inclus-o  anul acesta pe ducesa de Sussex în topul anual al celor mai bine îmbrăcate.

Meghan Markle
Meghan Markle

 

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a avut un an plin de evenimente, care au transformat-o în figura emblematică a regalităţii moderne. După naşterea fiului său şi apariţia în ediţia britanică a revistei Vogue, ducesa a lansat o colecţia capsulă pentru organizaţia „Smart Works”, iar ţinutele pe care ea le-a purtat au fost pe cât de reuşite, pe atât de inspirate.  De la prima apariţie publică după naştere, la ţinutele purtate în timpul vizitei oficiale în Africa, Meghan şi-a demonstrat statutul de fashion icon al anului 2019.

Top modelul Naomi Campbell se află şi ea pe lista „best dressed” a anului 2019.  Naomi a avut câteva apariţii remarcabile în 2019, iar ţinutele pe care le-a ales ne-au tăiat de fiecare dată răsuflarea. Obişnuită să fie în centrul atenţiei, Naomi a transformat fiecare apariţie într-un moment memorabil.

Naomi Campbell
Naomi Campbell

 

Actriţa britanică Gemma Chan i-a impresionat la rândul ei pe redactorii Vogue, care au inclus-o în topul celor mai bine îmbrăcate vedete în 2019. Alături de stilistul său, Rebecca Corbin-Murray, Gemma a ales câteva ţinute demne de remarcat în anul ce tocmai se încheie.

Gemma Chen
Gemma Chen

 

De la rochia argintie Tom Ford, pe care a purtat-o la gala MET, până la rochia roz Valentino Haute Couture de la premiile Oscar, actriţa a purtat cu stil, dar şi cu naturaleţe ţinute fabuloase.

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna este una din vedetele incontestabile ale anului 2019, de această dată mai mult graţie activităţii sale în domeniul modei. Vedeta a lansat în 2019 brandul de lux Fenty, ale cărui ţinute ready-to-wear au cucerit rapid publicul. Recent, Rihanna a fost premiată în cadrul British Fashion Awards şi a arătat impecabil, evident într-o ţinută Fenty.

Descoperă şi celelalte nume celebre din TOP 10, în galeria foto!