Fashion

Top 10 cele mai căutate articole vestimentare în primele trei luni ale anului 2019

adelina.duinea
May 28, 2019 15:54 PM

În primele trei luni ale anului 2019, accesoriile de mici dimensiuni, tenișii relativ basic, maleta tie-dye Proenza Schouler și hijabul creat de Nike se află în topul celor mai apreciate produse de către femei, scrie Lyst.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre brandul Vetements

Top 10 cele mai căutate articole vestimentare în primele trei luni ale anului 2019

O dată la trei luni, diverse platforme analizează comportamentul cumpărătorilor online, încrucișând căutările de pe site-urile de e-commerce cu cele de pe Google. Astfel determinându-se care sunt cele mai apreciate produse și branduri.

În primul sfert al anului (ianuarie – martie), tenișii din piele ai brandului Alexander McQueen s-au dovedit a fi cel mai iubit produs. Îcălțările în valoare de 500 de dolari au fost căutați la fiecare două minute pe platforma Lyst.

Citește și: Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii

„În ciuda tuturor încălțărilor mult mai „încărcate”, căutările femeilor din această perioadă sugerează o transferare a atenției către piesele minimaliste.” În continuare, pe locul doi s-a situat bentița cu ținte a brandului Prada.

Pe locul trei s-a poziționat de această dată minuscula poșetă Jacquemus Chiquito, în valoare de mai mult de 400 de dolari. În doar câteva săptămâni, stocul poșetei disponibile în numeroase culori a fost epuizat.

Pe locul patru este nimeni alta decât arhi-cunoscuta curea Gucci, urmată, pe locurile cinci și șase de jacheta cu animal print Sandy Liang și, respectiv, poșeta baguette Fendi.

Citește și: Amancio Ortega, fondatorul ZARA, duce o viață modestă! Ce mașină conduce

Pe locul șapte se află hijabul sport creat de Nike, cererile pentru el urcând cu 125% de la lansarea produsul din decembrie 2017. Vestea a potențat mențiunile în social media ale brandului Nike cu 4,900%.

Pe locurile opt, nouă și zece se află tenișii Ace Gucci, maleta tie-dye Proenza Schouler și, respectiv, papucii Chloé Sawyer. În topul celor mai apreciate branduri se află casele: (1) Off-White, (2) Gucci, (3) Balenciaga, (4) Valentino, (5) Fendi, (6) Prada, (7) Stone Island, (8) Versace, (9) Vetements, și (10) Saint Laurent.

Sursă: The Fashion Law