Fashion

Top 10 cele mai frumoase rochii de la petrecerea Viva!

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

May 25, 2018 11:08 AM

10. Simona Gherghe – Cred ca este una din cele mai bune aparitii ale Simonei care arata extrem de bine in aceasta rochie perfect aleasa ca si culoare si croi. Aplicatia de pe umar este in plus, iar in picioare ar fi functionat mult mai bine niste sandale  in nuanta rochiei.

Pe aceeasi temaRALUCA BĂDULESCU

9. Monica Barladeanu – Imi place surpriza pregatita de Monica, care mizeaza pe o rochie alba (care trebuie inca putin reglata in zona bustului), si pe care o aduce, cu ajutorul accesoriilor, in zona ei de confort stilistic.

8. Alice Peneaca – The little black dress, varianta ei  super sexy. Alice mizeaza pe o rochie aparent simpla, dar care ii pune perfect picioarele in evidenta. Bine ca avem macar parte de un accesoriu neasteptaa, geanta cu franjuri extrem de lungi.

7. Lica Popescu – Cat de simplu si bine executat!  Proportiile sunt perfecte, iar incaltamintea cu adevarat spectaculoasa. In plus, totul pare ales si pus impreuna fara efort, iar aceasta este cu adevarat performanta…

6. Maria Marinescu – Maria alege, cu relaxarea care o caraterizeaza, o rochie Prada, cu un interesant aer retro. Accesoriile puncteaza si ele bine tot aceasta nota retro, iar coafura si machiajul, ambele extrem de naturale, genereaza un contrast extrem de modern.

5. Venera –  Venera isi face alegerile vestimentare  intotdeauna altfel decat noi, iar rezultatul este intotdeauna surprinzator. Pentru Viva ea mizeaza pe un costum, dar cu spatele decupat, intr-o nuanta deloc discreta, si alege sa accentueze aerul relaxat cautat, cu ajutotul flip-flopsilor.

4. Alina Eremia – Un body purtat peste un pantalon: atta de simplu si totusi atat de neasteptat. Dar vorbim de o aparitie extrem de fashion si curajoasa si cool, exact cuvintele cheie care descriu directia stilistica pe care merge de ceva timp Alina.

3. Sore – Cea mai buna alegere posibila, o tinuta in care sa arati  spectaculos, dar sa te simti si bine. Vorbim despre o aparitie moderna si cool, perfect accesorizata. Imi place ca detaliile cu adevarat importante nu pot fi citite la prima vedere, cum sunt franjurii de pe maneca, de exemplu.

2. Alexandra Ungureanu – O aparitie studiata, rafinata si, extrem de important, moderna …Alexandra mizeza pe  un imprimeu si o cromatica neasteptata, care dau un interesant aer retro povestii ei vestimentare.

1. Diana Enciu – O combinatie total  neasteptata de elemente si texturi,  care functioneza admirabil impreuna.  Finalul este o silueta de clepsidra, ca la carte. Incaltamintea este si ea total surprinzatoare, dar isi joaca si ea bine rolul  aici.