Fashion

Top 10 cele mai frumoase ținute de la premiile MTV VMAs 2018

andreea voicu
August 21, 2018 16:57 PM

La premiile MTV VMAs de anul acesta privirile au fost întoarse în absolut toate direcțiile încă de la începutul evenimentului. Cardi B a fost una dintre primele artiste care a uimit printr-o ținută superbă imediat ce a pășit pe covorul roșu alături de gazda acestuia, Winnie Harlow.

Pe aceeasi temaCamila Cabello a fost votată artistul anului la MTV Video Music Awards 2018

În continuare, Jennifer Lopez și Karlie Kloss au luminat seara cu ajutorul rochiilor lor metalizate. Totodată, prin ținuta complet albă a lui Kylie Jenner și apariția tinerei actrițe Millie Boddy Brown într-o salopeta în întregime neagră, echilibrul monocromatic al covorului roșu a fost restabilit.

Kylie Jenner a participat la eveniment și pentru a-și susține iubitul, pe Travis Scott, acesta fiind al doilea mare eveniment la care cei doi participă în calitate de cuplu.

A 35-a ediție a evenimentului de premiere a fost transmis live, iar Cardi B a condus lista nominalizărilor cu 12 menționări. Evenimentul a fost transmis pentru a 12-a oară de la locația Radio City Music Hall. Iată cele mai frumoase și îndrăznețe apariții ale vedetelor de pe covorul roșu, în galeria FOTO de mai sus.