Beauty

Top 10 cele mai impecabile machiaje de la MTV Video Music Awards

andreea voicu
August 23, 2018 10:22 AM

Gala MTV Video Music Awards este un eveniment mult așteptat atât de celebritățile de la Hollywood, cât și de publicul din întreaga lume. Vedetele iubesc să fie privite, iar publicul abia așteaptă să le admire aparițiile impesabile.

Pe aceeasi temaTop 10 cele mai frumoase ținute de la premiile MTV VMAs 2018

Naturalețea încă rămâne dominantă look-urilor de pe covorul roșu: pielea perfectă și sprâncenele natural bogate rămân elementele definitorii, potrivit glamour.ro. Look-urile naturale, luminoase pe care le-am văzut pe podium la Burberry, Prabal Gurung sau Victoria Beckham sunt de referință.

Un alt trend apreciat care rămâne în topul preferințelor vedetelor de la Hollywood este machiajul cat-eye: prezentarea Erdem este o dovadă perfectă a aprecierii acestui look în lumea modei.

Alte tendințe de care ne putem bucura în continuare sunt conturul discret al ochilor sau genele supradimensionate valorificate de altfel și de artistele care au păsit pe covorul roșu al premiilor MTV VMAs.

Glitter-ul primește noi interpretări: la Anna Sui am văzut o variantă extrem de interesantă, în care glitter-ul a fost aplicat ca o linie verticală pe centrul pleoapei superioare și inferioare. Dacă în sezonul anterior culoarea era aplicată în blocuri compacte și opace, pentru sezonul de vară 2018, designerii au propus culori translucide pe pleoape, în texturi glossy, cu un aspect imperfect.

Dacă vrei să te convingi că vedetele adoră aceste trenduri, aruncă o privire în galeria de fotografii de mai sus!