TOP 10 cele mai reușite ținute ale vedetelor în rochii lungi!

Verdict.ro
August 28, 2017
August 28, 2017

Rochiile lungi, vaporoase, sunt apanajul sezonului estival! Uni sau imprimate, ample sau urmând fidel linia corpului, cu un aer minimalist sau romantic, rochiile lungi au cucerit garderobele vedetelor autohtone în vara lui 2017. Acestea le-au purtat cu stil, adaptându-le stilului personal, dar și tendințelor actuale!

Cele mai reușite apariții ale acestora se regăsesc în TOPUL 10 următor!

Locul 10. Ruxandra Hurezeanu – O rochie cu un efect optic interesant – linii care subţiază şi alungesc silueta. O cromatică OK şi o talie care putea să nu fie subliniată sau, dacă se doreşte acest lucru, o centură din piele maro ar fi funcţionat mai bine în locul acelei bucăţi de material.

Locul 9.  Anna Lesko – După apariţiile rock din ultimul timp, Anna ne serveşte ceva mult mai casual, de o relaxare chic foarte bună. Încetul cu încetul, Convers-ul revine în viata noastră şi arată chiar bine în combinaţie cu rochia cadrilată. Talia putea sa fie subliniata cu o centura din piele intr-un ton burgundy.

Locul 8. Andreea Berecleanu – Marele secret al acestei ținute se numeste simplu încălțămintea. Această alegere neașteptată da un aer cool unei rochii care, cu alte accesorii și coafura, putea să fie doar gratuit prețioasă.

Locul 7. Andreea Raicu – Aparent nu avem nimic nou aici: aceeaşi simplitate studiată care o serveşte atât de bine pe vedeta noastră. Există, totuşi, o notă de sexualitate în această apariţie. Rochia care curge pe corp, decolteul care dezvăluie atât cât trebuie, dar şi atitudinea, transformă o apariţie ce putea să fie corectă, în ceva mult mai mult.

Locul 6. Sorina Fredholm – Un fel de boho couture, daca îmi datți voie să botez acest stil. Sorina se crede și se simte Kate Moss a României și, cel puțin în această rochie, putem să o considerăm ruda mioritică a acesteia. O observație absolut necesară, o concluzie rezultată și din aparițiile ei din trecut: de cele mai multe ori încălțămintea aleasă pare foarte mare și butucănoasă. Ar trebui să o aleagă în nuanțe mai deschise, în special când avem tonuri pastelate sau alb în partea de sus.

Locul 5. Venera Arapu – Venera este …Venera și realizez că, și după atâția ani, reușește să fie modernă, aparent fără să facă un simplu efort. Inițial, mă gândeam că acest Converse putea să nu existe, să fie înlocuit cu cel mai banal flat dar, în combinația Venerei, reușește să arate bine. Rochia, și în special imprimeul ei, sunt absolut spectaculoase.

Locul 4. Sânziana Negru – Efectul WOW nu este dat de modelul rochiei, ci de culoarea aleasă. Este tonul perfect care complimentează cum nu se poate mai bine nuanța părului și a tenului. De fapt, aceasta este formula alegerii unei culori care să funcționeze pe tine: să găsești o culoare cu ajutorul căreia să creezi o armonie cromatică atunci când o așezi lângă culorile tale naturale.

Locul 3. Corina Caragea – O apariție ce se dorește eleganta si romantica. Ambele unghiuri ale povestii sunt bine puse în evidență de această rochie lungă. Imi place culoarea, simplitatea voit căutată, dar și micile accente argintii ale accesoriilor.

Locul 2. Geanina Ilies – Halatul inflorat te ajuta să arăţi elegantă şi cool fără să faci mari eforturi și, în plus, este un element vestimentar extrem de confortabil. Geanina ne propune un aer de simplitate sofisticată, întărit şi de discreţia accesoriilor. Mai lipsesc: o altă coafură, mult mai simplă şi sexy dar şi un decolteu mult mai adânc.

Locul 1. Maria Marinescu – O rochie care servește perfect o viitoare mămică, dar pentru Maria, stilul continuă să fie foarte important. Aerul rustic este accentuat de superba geantă din paie. Incăltțămintea plată întărește aerul voit relaxat al apariției.


Share