TOP 10 cele mai reuşite ţinute la Elle Blogging Awards 2017

Cătălin Vălean
May 31, 2017
May 31, 2017

Pentru a doua oară, Echipa Elle Romania ne-a dat ocazia să celebrăm industria bloggingului din România, de data aceasta într-un cadru aparte, cu o tematică ‘Garden Party’ ofertantă. Fie că au ales să adopte un look romantic clasic sau s-au încumetat să depăşească graniţele convenţionalului, vedetele autohtone au avut de data aceasta un ‘dress code’ surprinzător, ‘No High Heels’. Aşadar, cine a reuşit să ne impresioneze în cadrul ‘Elle Blogging Awards’? Iată topul celor mai reuşite apariţii ale serii:

Locul 10 – Irina Rimes – Această reinterpretare Lolita mi se pare de-a dreptul fermecătoare. Irina a reuşit să găsească un echilibru foarte bun între ţinuta de eveniment şi cea de scenă, lookul compus fiind parcă desprins de pe podiumurile Meadham Kirchoff. Felicitări pentru curaj, umor şi abilitatea de-a controla atât de bine nişte nuanţe avangardiste. 

Locul 9 – Raluca Roşu – Printre trandafiri, orhidee şi cale, trebuie să recunosc că mă bucur nespus să văd şi un crin negru în grădină. Atunci când cineva reuşeşte să ia o cămaşă şi o pereche de pantaloni negri, clasici,  şi să construiască un personaj atât de chic în jurul lor, mă simt obligat să aplaud performanţa. Dacă am tot menţionat până acum importanţa unui trademark, acum este timpul să şi dau un exemplu în această direcţie.

Locul 8 – Sonia Argint Ionescu – Deşi aparent o ţinută convenţională, influenţele 80s ale acestei ţinute îi conferă Soniei o oarecare alură ludică, evident temperată pentru a se potrivi cerinţelor evenimentului. Cromatica este impecabilă, compoziţia ca la carte, singurul lucru pe care aş miza mai mult pe viitor fiind curajul. Fără a se înţelege că acea pereche de balerini ar deranja în vreun fel în acest caz, consider că o pereche de flats optzecişti din paiete ar fi completat mai bine acest look.

Locul 7 – Raluka – Imprimeul floral se încadrează perfect în contextul unui ‘Garden Party’, cu atât mai mult atunci când face parte dintr-o ţinută cu un şarm clasic, feminin, dar care urmăreşte totuşi o estetică actuală. Imi place că artista a ales o salopetă şi nu o rochie, că perechea de cercei este atipică, ba chiar aduce un plus de dramatism în ecuaţie şi nu în ultimul rând că zona de beauty a fost păstrată într-o zonă neutră pentru a nu dezechilibra în niciun fel ţinuta.

Locul 6 – Diana Enciu şi Alina Tănasă – Dacă acest duo ne-a obişnuit până acum cu ţinute eclectice, controlate cu tact, de această dată atât Diana, cât şi Alina, au rămas în registre coerente şi bine închegate din cap până-n picioare, lucru ce nu poate fi decât apreciat. Elementele ‘navy’ o prind foarte bine pe Diana, cu atât mai mult când sunt integrate într-o ţinută de inspiraţie masculină. Cât despre Alina, volanele şi bustiera brodată, dar şi zona de beauty, reuşesc să surprindă spiritul Spanish în care a fost construită ţinuta.

Locul 5 – Antonia – Puţin bling-bling nu strică niciodată, cu atât mai mult când apare sub forma unui tuxedo cu motive grafice. ‘Classic, but with a twist’, Antonia a reuşit să surprindă o latură degajată a glamului şi să o controleze în favoarea ei. Felicitări de asemenea pentru decizia de a purta sneakers, o opţiune neconvenţională având în vedere contextul, dar care în această formulă va rămâne mereu cool.

Locul 4 – I’m Alinz (Alina Gherghe) – Pentru că am o slăbiciune pentru costumele de inspiraţie masculină purtate cu atitudinea corespunzătoare, pentru că fiecare detaliu din cadrul acestei ţinute este realizat cu migală şi emană preţiozitate, şi nu în ultimul rând pentru că rozul este culoarea ce mă inspira cel mai mult, mă declar cucerit 100% de această ţinută. Coafura într-adevăr este coordonată cu degajarea impusă de un Garden Party, dar în cazul de faţă prefer să rămân la un clişeu clasic şi să recomand un wet look androgin.

Locul 3 – Ada Condeescu – O apariţie în forţă, dar totuşi cu o inocenţă caracteristică, ce întruneşte totodată o doză de romantism ce se mulează perfect pe tipologia actriţei. Pe lângă faptul că piesele alese îi flatează silueta, conferindu-i o alură de Lolita contemporană, Ada a intuit bine atunci când a ales cercelul Seen. Ca acest tablou în nuanţe de roşu sa fie complet, era nevoie într-adevăr de o pată de alb poziţionată strategic, de ce nu, sub forma unei flori de orhidee.

Locul 2 – Veronica Paşcu – Da, cu o rochie neagră simplă se poate face istorie. Acest ‘slip dress’ nu doar că este echivalentul ‘sex-appeal’-ului, dar accesorizat într-o manieră neaşteptată ca în cazul de faţă, poate atinge cote foarte cool. Perechea de mocasini este fără doar şi poate ‘twistul’ ce demonstrează încă o dată că perechea cool-sexi este probabil una dintre cele mai reuşite în materie de stil.
 
Locul 1 – Roxana Voloşeniuc – Gazda evenimentului nu a dezamăgit nici de această dată, reprezentând din punctul meu de vedere cea mai reuşită apariţie a serii în această rochie Maria Lucia Hohan. Nuanţa intensă de galben, romantismul volanelor, motivele ludice ale materialului şi nu în ultimul rând, machiajul aproape inexistent şi coafura relaxată, susţin perfect acest demers atemporal, asigurând astfel un look ‘fresh’, rafinat. Lipsa oricărei urme de bijuterii este de asemenea benefică, ţinuta de faţă fiind exemplul perfect de cum se poate radia fără să fie nevoie de niciun fel de ajutor pe acest plan. 


Share

Asemănătoare