Fashion

Top 10 genți în tendințe în 2019

adelina.duinea
March 12, 2019 16:50 PM

În materie de genți, anul 2019 reinterpretează ambivalența clasicului accesoriu. Îmbinând utilul cu plăcutul, geanta revine o dată într-o variantă fresh și cool, iar altă dată într-o manieră plină de eleganță și rafinament. Gențile anului 2019 satisfac doamne și domnișoare cu gusturi adesea diametral opuse. Anul acesta, vedete sunt atât piesele delicate, precum geanta din perle, cât și piesele neconvenționale, precum geanta de picior. Iată 10 genți în tendințe în 2019!

Top 10 genți în tendințe în 2019

Varianta preistorică a genţii era utilizată inițial drept recipient pentru păstrarea hranei. Pe timpul Imperiului Roman şi mai târziu, în Evul Mediu, acest săculeţ devine chic.

În secolul al XVII-lea, bărbaţii şi femeile, care până atunci folosiseră în comun acest accesoriu, aleg căi diferite. Primii descoperă comoditatea buzunarelor cusute la pantaloni. Doamnele transformă tradiţionalul săculeţ într-un şorţ oval legat în talie, mărindu-i considerabil dimensiunile.

Citește și: Jachete de damă în trend în sezonul primăvară – vară 2019

La începutul secolului al XIX-lea, geanta vede lumina zilei. Iniţial, forma unui fileu moale care se ţine în mână, strâns sus cu un şiret, unde se strecoară cărţile de vizită, scrisorile de dragoste, o batistuţă și evantaiul.

De atunci și până acum, geanta a străbătut extrem de multe etape. Accesoriul cândva considerat doar practic a devenit o extensie „indispensabilă” a unei ținute cu stil.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți din perle

Gențile din perle sunt, fără doar și poate, unele dintre cele mai feminine piese regăsite în acest top. Cu o popularitate câștigată încă de anul trecut, geanta din perle nu încetează să fie admirată de doamnele și domnișoarele care-și descriu stilul drept unul sofisticat și romantic.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți săculeț

Simplă și totodată practică, geanta tip săculeț nu promite să inoveze lumea modei, ci doar să satisfacă nevoile femeilor într-un mod subtil și totuși chic.

Citește și: Costume de baie la modă în 2019!

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți cu mâner metalic

Cu modele care variază de la cele mai simple la cele mai complexe, gențile cu mânere metalice sunt caracteristice ținutelor elegante, cu greu putând fi integrate în ținutele sport.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți-coșuleț

Gențile-coșuleț sunt perfecte pentru o zi de primăvară, petrecută în parc, sau pentru o zi caldă de vară, petrecută la plajă. Modelul se bucură de succes mai ales în rândul doamnelor și domnișoarelor adepte ale stilului boho-chic.

Citește și: Blugi la modă primăvară – vară 2018 – 2019! Iată noile tendințe ale sezonului cald

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți transparente

Gențile transparente sunt accesorii deloc practice, dar de efect, potrivite zilelor în care vrei să porți după tine doar un portfard și o pereche de ochelari de soare.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți de picior

În anul 2019, geanta de picior câștigă lent, dar sigur popularitate. Ieșit din comun, accesoriul va fi pe placul celor care-și descriu stilul drept neconvențional și inovator.

Citește și: Noua geantă Jacquemus – următorul trend al anului 2019?

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți mini

Gențile mini sunt extrem de lipsite de utilitate. Cu un spațiu insuficient de depozitare, în cel mai fericit caz, gențile mini sunt o piesă adorabilă care-ți poate scoate în evidență o ținuta monotonă!

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți neon

Citește și: Modă 2019: Cinci ținute cu stil pentru primăvară

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți geometrice

Pătrate, rotunde sau triunghiulare, gențile geometrice alese în nuanțe puternice de roz, mov sau verde vor conferi ținutei tale vitalitate.

Top 10 genți în tendințe în 2019: Genți tip borsetă

Senzația anului 2018 în materie de genți, poșetele tip borsetă rămân în topul accesoriilor cu un succes răsunător și anul 2019

Citește și: Cele mai interesante modele de pantofi de pe podumurile Săptămânilor Modei

Sursă: https://istoriiregasite.wordpress.com