Fashion

Top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Dianei Sar

daniela.untu
March 13, 2020 14:00 PM

Diana Sar, una din actrițele din serialul ‘Vlad’, are grijă ca fiecare apariție publică a sa să fie una inedită. Actrița ne-a primit la ea acasă și ne-a arătat top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul ei, iar noi putem spune că acolo se găsesc mai multe combinații de stiluri, de la ținute spectaculoase, ce îi pun în valoare atât creativitatea, cât și silueta perfectă, până la look-uri simple și casual.

Pe aceeasi temaCele mai romantice momente trăite de vedete de Valentine's Day

Ce ne-a plăcut mereu la Diana este faptul că nu se teme să experimenteze cât mai mult privind aparițiile sale și piesele vestimentare combinate. De fiecare dată pe lângă o tinută aparte, un alt factor important este și makeup-ul, care aduce un plus fiecărei apariții.

Top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Dianei Sar

 

 

Am fost curioși să aflăm cum își descrie Diana Sar stilul vestimentar, ținând cont că mereu ne surprinde cu ceva nou. „Încă nu cred că am un stil anume, aș putea spune că sunt versatilă, ba am un stil clasic, simplu, ba ceva excentric, depinde de eveniment și de dress code. Încă nu am un stil anume, îmi place să experimentez”, a dezvăluit actrița.