Video

Top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Otnielei Sandu

cristina.floroiu
March 6, 2020 12:00 PM

Ce se află în dulapul vedetelor noastre? Cu toții ne imaginăm că acolo găsim cele mai spectaculoase articole vestimentare.

Pe aceeasi temaTop 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Alexiei Țalavutis

Am fost la Otniela Sandu acasă și am vrut să vedem care sunt top 3 outfit-uri preferate din garderoba ei.

Top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Otnielei Sandu

Otniela, a atras atenția publicului cu apariția la emisiunea “Ferma”, unde a fost asociată cu Shakira, ca fiind o copie a ei. Aceasta a absolvit facultatea de jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist, unde s-a facut repede remarcată.

Cariera ei nu s-a oprit aici, aceasta a cochetat și cu actoria în trecut dar s-a reapucat de curând, este una dintre pasiunile ei și își doreste să aprofundeze cât mai multe acest domeniu.

La Otniela acasă am descoperit foarte multe articole vestimentare cool, aceasta are un dressing destul de generos și colorat “Nu aș spune că sunt o înpătimită a shopping-ului, cu toate că cine intră în camera mea zice…woooow..pare cumva că fac shopping în fiecare zi, s-au strâns unele haine, am piese care sunt de 5-6, chiar 10 ani, le mai tai, le mai adaug ceva .”

“Stilul ține foarte mult de personalitatea fiecăruia, nu pot să spun că aș avea niste ingredinente, merg pe idea că trebuie să te simți bine, atitudinea schimbă tot”, a dezvăluit Otniela.