Video

Top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Alexiei Țalavutis

daniela.untu
February 21, 2020 13:12 PM

Care este stilul vestimentar care ne definește? Întotdeauna încercăm să fim în pas cu trendurile actuale, dar de cele mai multe ori, îmbrățișăm un stil vestimentar care se completează perfect cu felul nostru de a fi.

Pe aceeasi temaAlexia Țalavutis are planuri mari în cariera sa! Ce rol urmeaza să joace într-un nou serial

Am stat de vorbă cu Alexia Țalavutis, care ne-a detaliat câteva secrete din stilul său vestimentar. Artista ne-a primit în casa ei și ne-a arătat 3 ținute preferate din dressing-ul său. Așa am aflat că Alexia Țalavutis este îndrăgostită de stilul vestimentar al anilor 80, un stil foarte colorat și vesel care i se potrivește perfect personalității ei.

Top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Alexiei Țalavutis

Când era mică, vedeta era îndrăgostită de muzică și actorie. Această pasiune a ajutat-o enorm și a atras atenția tututor cu rolul jucat în serialul “Pariu cu viața”, unde a intrat în pielea personajului Monica Bora.

Mai mult de atât, Alexia a cochetat și cu televiziunea încă de la o vârstă fragedă și a participat la diverse emisiuni și festivaluri. Alexia a ieșit mereu în evidență cu stilul vestimentar colorat și am fost curioși să aflăm cum își descrie ea alegerile vestimentare.

‘Este de fapt un stil din mai multe zone, este întradevăr foarte colorat, îmi place foarte mult stilul anilor 80, faptul că am și coafura optzecistă, mi se pare că mi se potrivesc foarte bine umerii supradimensionați, pantofii stiletto, desurile negre ușor transparente și cerceii, care  nu lipsesc niciodată’, a declarat Alexia pentru Verdict.ro.