Video

Top 3 outfit-uri prefereate din dressing-ul lui George Piștereanu

daniela.untu
February 28, 2020 14:03 PM

Ce outfit-uri iubesc artiștii noștri? George Piștereanu, actorul care face parte din distribuția binecunoscutului serial “Vlad”, care joacă rolul lui Tibi, unul dintre presonajele negative din serial, ne-a primit la el acasă și ne-a arătat top trei ținute preferate din dulapul lui.

Pe aceeasi temaCele mai scumpe 5 hoteluri din lume. O cameră poate ajunge la 30.000 de dolari pe noapte

George a devenit cunoscut odată cu rolul din lungmetrajul „Eu când vreau să fluier, fluier”, dar și cu personajul jucat în filmul lui Cătălin Mitulescu, „Loverboy”.

Top 3 outfit-uri prefereate din dulapul lui George Piștereanu

Când vine vorba de stil, în general, vedetele noastre apelează la diverși designeri vestimentari pentru a se asigura că hainele pe care le poartă îi reprezintă cel mai bine, în cazul lui George, s-a mers mai mult pe un stil vestimentar casual, fresh, care te duce cu gândul la un bad boy.

Actorul, ne-a dezvăluit faptul că până de curând nu folosea accesorii și faptul că nu îi plac brandurile vizibile pe haine. În materialul video de mai jos o să vedeți care sunt top 3 outfit-uri preferate ale lui Geroge. Acesta a ales un outfit de zi cu zi, unul pentru evenimente și unul pentru întalnirile business.