TOP 5 cele mai bune ținute masculine la ELLE Style Awards 2017

Verdict.ro
December 7, 2017
December 7, 2017

ELLE Style Awards 2017, petrecerea sezonului, a provocat participanții la apariții cu adevărat artistice. Dress code-ul ”artsy” a fost interpretat nu doar de invitate, ci și de invitați, care eu reușit să impresioneze cu alegerile lor.

Iată care au fost cel mai bine îmbrăcați bărbați la petrecerea aniversară ELLE și dacă nu ai văzut deja aparițiile feminine, vezi și TOP 10 best dressed al invitatelor!

Locul 5 – Sorin Stratulat: O poveste relativ clasică, dar cu un twist total neașteptat. Accesoriul de pe față, în mod strict decorativ, transformă o apariție corectă în ceva foarte extravagant.

Locul 4 – Ovidiu Mureșanu: Ovidiu arată mult mai bine în acest tip de salopetă, decât în toate costumele clasice pe care le-a tot purtat anul acesta. Desigur, este și culoarea părului care face povestea puțin mai interesantă.

Locul 3 – Alexandru  Simedru: O explozie de culori, dar și un detaliu neașteptat: mesajul scris cu cristale pe față și pe mână. Mi-ar fi plăcut totuși aceeași atenție și la încălțăminte.

Locul 2 – Radu Mada: Combinația nu este neapărat spectaculoasă, dar printul hainei face lucrurile cu adevărat interesante. In plus, pantalonul negru ales nu face decât să atragă atenția și mai mult asupra piesei care trebuie să se vadă.

Locul 1 – Alex Velea: Un imprimeu fantastic, o alegere vestimentară bună și o coafură care vârfuiește perfect această imagine de băiat rău cu apetit pentru modă.


Share

Asemănătoare