News

Top 5 cadouri inspirate pentru cea mai bună prietenă

Verdict.ro
December 1, 2020 13:48 PM

Sesiunile de cumpărături pot părea dificile, mai ales atunci când vrei să achiziţionezi un cadou pentru cea mai bună prietenă. Nu numai că pornești în căutarea unui cadou practic, dar vrei să te asiguri că este de bună calitate şi bineînţeles, se potriveşte cu stilul ei.

Fie că sunteți prietene de cinci ani sau din copilărie, cea mai bună prietenă este o persoană specială pentru tine şi merită ce este mai bun. Pentru că vrem să te ajutăm, am pregătit o listă cu 5 cadouri pe care i le poţi oferi prietenei tale indiferent că eşti Moş Crăciun sau pur şi simplu, vrei să îi arăţi cât de mult înseamnă pentru tine.

Produse de machiaj

Produsele de machiaj sunt un must-have pentru orice femeie, indiferent că preferă stilul natural, minimalist sau dramatic. Există o varietate de produse din care poţi alege de la cele profesionale la truse de machiaj complete, însă sfatul nostru este să discuţi „întâmplător” cu prietena ta cea mai bună despre ce produse de machiaj foloseşte sau şi-ar dori să aibă și să mergi la sigur ?.

Brăţară

Brăţara este unul dintre cele mai inspirate cadouri prin care poţi simboliza relaţia pe care o aveţi. Pe lângă faptul că este un accesoriu care poate completa orice ţinută, brăţara, va reprezenta şi legătura dintre voi două. Fie că este o brăţară simplă din aur sau cu piatră, colecțiile de pe piață sunt pline de inspirație, așa că ai de unde alege un model care să se potrivească pe încheietura prietenei tale.

Poşetă

Ce cadou îi poţi face prietenei tale atunci când ştii că este o persoană practică și stilată? Răspunsul este o poşetă. Chiar dacă este un de mână, de umăr, tip shopper sau de laptop, nu vei da niciodată greş cu un astfel de cadou.

Pulover

Puloverele sunt unul dintre cele mai inspirate cadouri oferite de sărbători. Pe lângă faptul că sunt călduroase, completează orice ţinută şi pot sta în garderoba timp de mai mulţi ani. Poţi alege ceva simplu, dintr-un material deosebit sau un pulover cu model tematic, de iarnă.

Decoraţiuni de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt un moment ideal pentru a-i arăta prietenei tale cât de mult înseamnă pentru tine. Şi poţi face asta foarte uşor! Gândeşte-te la o amintire frumoasă pe care o aveţi împreună şi caută o decoraţiune de Crăciun prin care poţi simboliza acel moment. Pe lângă faptul că va fi mereu „la vedere”, prietena ta îşi va aminti de tine la fiecare Crăciun. După cum spune și Barbara Brown (psiholog) într-un studiu despre familiile care decorează de sărbători – „Când decorezi casa pentru Crăciun, te gândești la amintirile momentele frumoase petrecute cu familia și prietenii.”

Foto: Pexels