Living

Cele mai scumpe 5 hoteluri din lume. O cameră poate ajunge la 30.000 de dolari pe noapte

daniela.untu
January 27, 2020 18:30 PM

V-ați întrebat vreodată cum arată cele mai scumpe hoteluri din lume? Sau de ce sunt atât de scumpe?  Pe langă faptul că ele sunt dedicate turistilor care iubesc luxul și nu se uită la bani când vine vorba de confort, ele asigură servicii exclusiviste și experiențe unice.

Pe aceeasi tema3 tips-uri pentru a avea un dulap mai organizat

În materialul următor, Daniela Untu, vă prezintă un top 5 al celor mai scumpe hoteluri din lume.

Primul pe listă este Emirates Palace, din Abu Dhabi. Hotelul a fost inaugurat în 2005, cladirea a costat aproximativ 3 miliarde de dolari având 394 de camere, 40 de sali de conferință, piscine, fantani, plaje private și două zone de spa. Ce il face special este faptul că marmura folosită a fost importată din 13 țări diferite, iar toate candelabrele conțin peste 1000 de cristale Swarovski.

Al doilea hotel, se situează în Bahamas și a fost construit ca un tribut al legendarului oraș piedut, Atlantida. Pe langă design-ul spectaculos, Atlantis Paradise, este un resort întins pe 141 de hectare cu multe piscine și tobogane cu apă.  Apartamentul Royal Towers, este cel mai scump din resort, de ce? Pentru că are zece dormitoare și este situat la etajul 23 al complexului, de asemenea include un pian, candelabre din cristal și aur de 22 de carate și multe alte facilități.

Unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Las Vegas, este Palms Casino Resport și este foarte renumit în rândul celor mai bogați oameni din lume.  Hotelul dispune de 650 de camere, care se remarcă printr-un design special. Pentru 30.000 de euro pe noapte, penthouse-urile uriașe cu piscine, jacuzzi și săli de cinema private sunt alegerea potrivită pentru cei care vor să trăiască visul American, în Vegas.

Penultimul hotel este Westin Excelsior, unul dintre cele mai bune și luxoase hoteluri din Roma. Construit în 1906, hotelul a fost conceput pentru a oferi cea mai specială experiență oaspeților, combinând un design vintage cu tehnologia de ultimă oră, iar piesa de rezistență o reprezintă Villa La Cupola, care se întinde pe două etaje, fiind de altfel cel mai mare apartament de hotel de acest tip din Italia și unul dintre cele mai spaţioase din Europa. Pentru 30.000 de dolari pe noapte vă puteți bucura de o experiență unică.

Ultimul hotel care a atras atenția multor turiști iubitori de lux este Burj al Arab, din Dubai, care fără îndoială se remarcă prin design-ul unic. Hotelul a fost desemnat singurul hotel de șapte stele din lume. Pe lângă o multitudine de facilități speciale, oaspeții hotelului au la dispoziție și un heliport, apartamente cu panorame incredibile, terenuri de tenis și nenumărate opțiuni pentru distracție.

Cea mai ieftină cameră pe care o poți rezerva este aproximativ 2.100 de dolari pe noapte, în vreme ce prețul, tot pe noapte, pentru cele mai scumpe poate atinge chiar și 25.000 de dolari.