Editor's choice

Top 5 piese vestimentare în care merită să investeşti acum!

irina.letitia
August 5, 2019 16:24 PM

Dacă şi tu adori moda şi vrei să ai mereu apariţii impecabile, ştii că e foarte important să inveseşti în câteva piese clasice, care nu se vor demoda odată cu trecerea timpului! Aşadar, iată lista celor 5 piese vestimentare în care merită să investeşti acum!

Top 5 piese vestimentare în care merită să investeşti acum!

Motorul de căutare Stylight şi site-ul de shopping online Rebelle au colaborat pentru a determina care sunt piesele vestimentare în care merită să investeşti acum şi care îşi vor păstra valoarea în timp sau de ce, a căror valoare va creşte.

Iată către ce item-uri ar trebui să te orientezi dacă vrei să alegi o piesă atemporală, pe care chiar să o poţi vinde ulterior la aceiaşi bani!

1. Dior Saddle Bag

Geantă Dior Saddle
Geantă Dior Saddle

O geantă cu un istoric impresionant, Dior Saddle Bag este noua variantă imaginată de Maria Grazia Chiuri pentru una din cele mai reprezentative poşetele ale brandului francez.  Este una din cele mai iubite genţi ale ultimului an, devenind atât de căutată încât a crescut substanţial preţul şi pentru genţiel Dior Saddle vintage. Preţul unei piese porneşte astăzi de la 2 400 de dolari, în funcţie de mărime şi textură. Poţi găsi însă varianta iniţială, vintage, la aproximativ 1000 de dolari.

2. O geantă Gucci Marmont! Un alt clasic, care nu doar că îţi va upgrada ţinutele, dar reprezintă o investiţie sigură! Preţul unui model începe de la 900 de euro şi creşte treptat, în funcţie de formă, material şi ediţie.  In medie însă, o geantă Gucci Marmont te va costa în jur de 1500 de euro.

Geantă Gucci Marmont
Geantă Gucci Marmont

Vezi care sunt celelalte piese în care merită să investeşti, în galeria foto!