Fashion

Topul celor mai nereușite ținute de la Gala Billboard Music Awards 2019 din Las Vegas

nicoleta.ispasescu
May 2, 2019 11:25 AM

Seara trecută, Las Vegas a găzduit o nouă ediție a Billboard Music Awards, care a avut loc la MGM Grand Garden Arena. Am văzut ținute superbe, recitaluri de excepție, speech-uri care ne vor rămâne în memorie și o apariție supriză a lui Taylor Swift.

De la ținutele clasice ale galelor de premiere până la outfituri unice și îndrăznețe, pe covorul roșu de la Billboard Music Awards 2019 am văzut o mulțime de look-uri despre merită să vorbești.

Și dacă am vorbit despre cele mai bune ținute, acum este momentul să vă prezentăm și cele mai urâte ținute de la Billboard Music Awards 2019.

Top cele mai urâte ținute de la Billboard Music Awards 2019

1. Yung Miami – cântăreața americană a fost de-a dreptul „înecată” în tulle verde, și a arătat destul de grotesc. Nu a făcut decât să fie o apariție ridicolă pe Covorul Roșu la Billboard Music Awards 2019. Nu mai este cazul să amintim pantofii verde-neon și bijuteriile argintii masive. A big „no”!

2. Halsey – se află a doua pe lista noastră ca fiind cea mai prost îmbrăcată celebritate la Billboard Music Awards 2019. Ea a încercat să se inspire din zona burlesque, purtând o rochie metalică albastră, care avea și părți din dantelă. Pe lângă faptul că rochia avea un decolteu mult prea adânc, materialul din care era făcută părea un vinil ieftin, deloc potrivit pentru Covorul Roșu. Nici rujul albastru nu a fost o alegere prea inspirată.

3. Dakota Hood – am mai văzut pantaloni încrețiți, cu volum, pe Covorul Roșu, însă aceștia cu siguranță nu sunt unii prea reușiți. Nu au făcut altceva decât să îi adauge volum actriței, ceea ce în mod evident nu avea nevoie. A reușit, astfel, să strice o ținută ce ar fi putut fi reușită.

4. Jennifer Hudson – atunci când Hudson s-a hotărât să poarte un set maro pe Covorul Roșu, ar fi trebuit să ia în calcul că acesta trebuie să îi vină perfect. Ori la ea nu se vede acest lucru, costumul pare pus cu mâna: atât sacoul, cât și pantalonii par cu cel puțin un număr mai mic. Nici accesorizarea nu este prea fericită, având în vedere detaliile sacoului, ar mai fi putut renunța la unele bijuterii.

5. Tori Kelly – din nou un mare „nu” pentru o astfel de alegere pentru Covorul Roșu. Tori Kelly este deja cunoscută pentru stilul ei unic, iar această combinație de portocaliu cu verde închis este într-adevăr una foarte bună. Problema, însă, este că se vede cu ochiul liber ca abia respiră, și nici texturile nu se potrivesc. Să nu mai amintim de asortarea pantofilor, care nu mai este deloc bine privită.