Living

Top seriale de comedie pe care sa le vezi cu iubitul tau

Verdict.ro
April 16, 2018 18:07 PM

Comediile romantice se află printre preferințele femeilor de pretutindeni. Sunt povești emoționante, cu lecții de viață și multă inspirație, pe care trebuie să le descoperi singură. Acum vom face o trecere în revistă a peliculelor numai bune de văzut în doi. Sunt romantice, dar vin la pachet și cu o doză considerabilă de umor. Punem pariu că și iubitului tău îi vor plăcea?

Pe aceeasi temaCinci filme care au avut un rol important în fashion de-a lungul anilor

Indiferent că vă inspiră în viața de cuplu sau că doriți doar să vă relaxați, aceste producții merită văzute alături de persoana iubită!

 

1.Crazy, Stupid, Love

O comedie reusita despre existenta iubirii romantice, despre  “sufletele pereche” si  despre cautarea si gasirea acestor idealuri la orice varsta! Deoarece Cal Weaver si-a gasit “sufletul pereche” – pe Emily, la varsta de 15 ani si de atunci … a iubit-o pe aleasa lui in fiecare minut al vietii, Astazi, cei doi sunt casatoriti de 25 de ani, numara fiecare 44 de ani de viata si trei copii reusiti, insa anuntul sotiei ca vrea sa divorteze  cade ca o pumnal in ceafa eroului filmului. Mai ales cand afla si motivul acestei rupturi … o aventura a lui Emily cu un coleg de munca (un anume David Lindhagen) Criza varstei de mijloc la sotie si nu la sot – asa cum se intampla de obicei! (sursa: .filmecărți)

2. Intolerable Cruelty 

Dragostea costa este o comedie romantica avand in prim plan un barbat care castiga la curte (de justitie) si o femeie care face curte pentru a castiga. George Clooney este Miles Massey, un avocat specializat in divorturi, care are de toate – uneori chiar de doua ori mai mult. In ciuda unei impresionante liste de clienti, a respectului celor din jur si a unui contract pur si simplu de neclintit („prenuptialul lui Massey”) care-i poarta numele, Massey se afla intr-un moment critic al vietii sale. In urma numeroaselor succese, plictiseala a pus stapanire pe el si de aceea se afla in cautarea unor noi provocari. (cinemagia.ro)

3. My Best Friend’s Wedding

Julia Roberts si Cameron Diaz isi scot armele din dotare si pornesc la lupta pentru cucerirea aceluiasi barbat. Problema consta in faptul ca Julianne (Julia Roberts) l-a avut pe acest barbat la indemina mai multi ani, dar niciodata nu a fost capabila sa faca primul pas sau sa-i ceara sa ia o decizie. Michael (Dermont Mulroney) si Julianne au fost cindva impreuna, dar dupa ce s-au despartit au ramas prieteni buni. In anul in care amindoi implinesc 28 de ani, fiecare decide sa faca ceva cu viata sa amoroasa. Julianne se lamenteaza ca nu a gasit acel barbat, pe care il asteapta cu nerabdare inca din adolescenta, iar Michael trece la treaba si ii da prietenei sale o veste bomba : si-a gasit perechea si se insoara in trei saptamini. Din nefericire, aleasa lui Michael nu este Julianne, desi ea astepta doar un cuvint ca sa-si dea acceptul. (cinemagia.ro)

4. When Harry Met Sally

Apreciatul regizor Rob Reiner ( The Princess Bride) va ofera aceasta comedie clasica romantica, “exploziv de amuzanta” ( Newsweek), avandu-i în rolurile principale pe Billy Crystal si Meg Ryan. Una dintre cele mai îndragite povesti de dragoste ale tuturor timpurilor, “Cand Harry o întalneste pe Sally” este un film care “scanteiaza de inteligenta si umor” ( Boxoffice), prezentand “genul de adevar despre relatii care nu a mai aparut în filme pana acum” ( New York)… si nici de la momentul respectiv încoace!Sexul e întotdeauna un obstacol în calea prieteniei dintre barbati si femei. Sau cel putin asta crede Harry Burns (Crystal). Ca urmare, cand Harry a întalnit-o pe Sally Albright (Ryan) si între ei s-a cimentat o prietenie profunda, Harry s-a hotarat sa nu o distruga pentru ca se simtea atras de Sally. Dar dupa o noapte de slabiciune, încheiata cu o dimineata de panica, vor reusi cei doi sa nu se lase prada spaimelor lui Harry si sa accepte ca e posibil ca fiecare dintre ei sa fie perechea ideala a celuilalt? (cinemagia.ro)

5. The Holiday

Scenarista si regizoarea Nancy Meyers (Something’s Gotta Give, What Women Want) ne ia iarasi ochii cu o comedie romantica. De data aceasta este vorba de o idee originala: doua femei, Amanda (Cameron Diaz) si Iris (Kate Winslet), plictisite de viata lor, se intalnesc pe internet si decid sa faca schimb de case pentru Sarbatori. Cum una locuieste in Statele Unite, iar cealalta in Anglia, schimbarea e suficienta ca sa le dea vietile peste cap. Si cum Nancy Meyers ramane Nancy Meyer, Amanda si Iris intalnesc fiecare un barbat, in aceasta poveste plina de optimism. Rolurile celor doi pretendenti sunt interpretate de Jude Law si Jack Black. (cinemagia.ro)

Cel de-al șaselea film din topul nostru, nu este întocmai o comedie, însă este un nn film de dragoste pe care ar trebui să-l vizionezi alături de iubitul tău!

6. Dear John

Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris și The Notebook sau A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgostește într-o permisie de frumoasa, dar și conservatoarea studentă Savannah (Amanda Seyfried).

Titlul filmului vine de la începutul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului.Timp de șapte ani, cei doi corespondează intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) însemnând pentru tânărul soldat mai mult decât niște simple gesturi romantice, căci la fiecare misiune periculoasă acesta reușește să-și mențină echilibrul psihic tocmai cu ajutorul acestor dovezi de dragoste. Însă această îndelungată corespondență are consecințe pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede.

 

Photo Credits: Cinemagia.ro