Fashion

Top-ul cu bretele, piesa ce aduce înapoi nostalgia anilor 2000

iulia.statie
July 8, 2020 16:51 PM

Top-ul cu bretele, sau pe limba noastră, maioul, a cunoscut popularitatea în moda streetstyle și pe podiumuri datorită aerului nostalgic pe care îl aduce înapoi din anii 2000. Acest obiect vestimentar făcea parte din garderoba celor mai mari staruri de la Hollywood, vedetele fiind fotografiate de multe ori purtând top-ul cu bretele, alegând piese cu spatele gol de cele mai multe ori.

Pe aceeasi tema7 idei de coafuri impecabile pentru părul scurt și mediu

Top-ul cu bretele: când prezentul întâlnește trecutul

Această creație a fost un adevărat hit și în anii 1960, atunci când designerii se inspirau din îmbrăcămintea asiatică. Încă de atunci, top-ul a devenit o piesă clasică și senzuală, perfectă pentru a arăta puțină piele.

Colecția Versace primăvară/vară 2020 a sărbătorit rochia pe care Jennifer Lopez a purtat-o la premiile Grammy în 2000, cu noi versiuni ale print-ului faimos. Aici, spre exemplu, bretelele sunt folosite pentru a crea un decolteu amplu, asemănător cu acela pe care îl avea JLO.

Kendall Jenner este un fan al acestor piese, de multe ori optând pentru rochii în acest gen sau set-uri din pantaloni și top în animal print.

La Off-White, totul a luat o întorsătură unică, acest top amintind puțin de anii 2000 prin breteaua folosită ca un accesoriu statement.

Cu o explozie de culori și materiale, în colecția Balmain primăvară/vară 2020 am putut vedea top-uri cu bretele alături de diferite accesorii.

La Givenchy, look-ul prezentat a fost unul casual elegant, combinând două stiluri într-un outfit extrem de delicat și rafinat.

Boho chic? Dior s-a jucat puțin cu acest top clasic, adăugând o cascadă de franjuri pentru a da culoare ținutei.

Participând la show-ul Saint Laurent toamnă/iarnă 2020 ca și invitat, Hailey Bieber a ales să poarte o rochie cu partea de sus în stilul acestor top-uri, cu un decupaj inedit.

Pentru Jaquemus toamnă/iarnă 2020, look-urile minimaliste au fost un adevărat hit, iar bretelele subțiri nu au lipsit, putând vedea salopete, rochii și top-uri în acest stil.

La Laquan am putut simți puțin din stilul Christinei Aquilera, înfășurând bretele mai groase pentru acest look plin de senzualitate.

Un top glittery completat cu franjuri și un accesoriu asortat a strălucit pe podium la prezentarea Area toamnă/iarnă 2020.