Fashion

Topul celor mai bine îmbrăcate vedete, de la petrecerea de 1 Mai

nicoleta.ispasescu
May 3, 2019 22:43 PM

Weekend-ul trecut distracția s-a mutat la mare. Vedetele autohtone au plecat pe litoral pentru mini-vacanța de 1 Mai.

Patru zile și patru nopți au petrecut vedetele, până în zori.

Destinația preferată? Mamaia, evident, pentru a-i asculta pe cei mai tari DJ și pentru a petrece alături de prieteni.

Pentru a sărbători de 1 Mai la mare, vedetele au trebuit, însă, să renunțe la masa de Paște, în familie.

Și pentru că Verdict.ro a fost, ca în fiecare an, pe litoral, am pregătit o listă cu cele mai bine îmbrăcate vedete de la petrecerea de 1 Mai.

Top 5 cele mai bine îmbrăcate vedete, de la petrecerea de 1 Mai

1. Anna Lesko

Una dintre cele mai neașteptate și imprevizibile apariții de la mare. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cineva să poarte blană, cu atât mai puțin una colorată. Ca de fiecare dată, Anna Lesko este o prezență senzuală și feminină. Îmi place contrastul între nuanța blanei cu nuanța rochiei și chiar partea de jos, unde a ales negrul. Și accesorizarea mi se pare potrivită, cerceii în formă de floare pe care nu i-am mai văzut până acum, sunt extrem de frumoși. Ca un sfat, pe viitor ar fi mai bine să renunți la breteaua de la sutien lăsată la vedere.

2. Adina Buzatu

O apariție fresh și actuală din partea Adinei Buzatu, datorată în special coafurii simpatice. O combinație safe, lejeră realizată cu ajutorul unor piese statement. Îmi plac detaliile sacoului și atitudinea pozitivă.

3. Roxana Ionescu

Roxana Ionescu aka „Mama Natură” ne-a obișnuit de ceva ani încoace cu ținutele all-black și pare să nu renunțe la ele. Apus-au vremurile când Roxana făcea deliciul privitorilor cu ținutele ei sexy.

4. Raluca Dumitru

Dacă în trecut Raluca o mai gafa și se îmbrăca sumar, de data aceasta vedeta a optat pentru o ținută potrivită pentru petrecerea de 1 Mai de la mare. Nu e deranjant nici că poartă prea multe branduri la vedere, până la urmă ăsta e trendul acum. Blugii negri cu talie înaltă o avantajează și îi pun în evidență silueta, în timp ce body-ul cu dantelă lasă la vedere un decolteu decent. Un alt plus merge către machiajul natural! Bravo, Raluca! Ai evoluat!

5. Ioana Filimon

Pentru petrecerea de 1 Mai de la mare Ioana Filimon a ales o ținută simplă, formată dintr-o salopetă army și o pereche de bocanci cu toc. Ținuta îi vine bine, iar faptul că a ales să poarte totuși tocuri îi alungește și mai mult silueta. Army este în continuare o culoare în tendințe, prin urmare nu sunt prea multe de comentat. Ca sfat, ar putea să riște mai mult pe viitor!