Topul celor mai frumoase ţinute roşii de la petrecerea Viva

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

June 4, 2016
June 4, 2016

Stim deja că roşul este una din culorile preferate ale vedetelor pentru apariţiile la evenimente. Aşa s-a întâmplat şi la petrecerea Viva, unde am admirat o mulţime de ţinute ce au avut ca element central nuanţele de roşu! Vezi care sunt celor mai reuşite abordări vestimentare ale invitatelor care au optat pentru această culoare!
 
Locul 1– Silvia Giurcă : O apariţie foarte frumoasă şi, cum ar numi-o americanii, efortlessly chic, foarte potrivită pentru un cocktail. O ajută şi silueta, dar chiar şi aşa, accesoriile sunt bine alese iar rujul roşu completează bine look-ul. Îmi place şi părul romantic, deşi prins cred că arăta şi mai bine. 
  
Locul 2 – Sorina Fredholm: Acest look convinge prin valenţele boho ale rochiei, îmi place şi sutienul lăsat exact cât trebuie la vedere. Accesoriile sunt speciale şi frumoase, iar rujul închis la culoare îi dă o notă grunge necesară. 
  
Locul 3 – Simona Drăgan: O apariţie extrem de feminină cu tentă uşor retro în care rochia joacă rolul principal. Materialul este perfect ales şi detaliile mânecilor sunt foarte frumoase. Big like pentru accesorii, mai ales pentru geanta verde care complementează perfect culoarea rochiei. 
 
Locul 4 – Laura Lazăr: Ideea de costum în locul unei rochie este întotdeauna bine venită. Faptul că a renunţat complet la machiajul ochilor şi s-a axat doar pe un touch de roşu în cazul buzelor îi dă o notă specială, iar părul cu textură udă dat pe spate este detaliul final care face diferenţa.  
 
Locul 5 : Un alt exemplu de costum reuşit unde detaliile negre aduc o notă în plus de dramatism. Părul prins a fost inspirat, mai ales că şi pantofii îţi fură privirea cu acel model grafic.  
  
Locul 6 – Anna Lesko: Anna reuşeşte din nou să impresioneze printr-o ţinută specială şi complet diferită faţă de restul. Rochia cu detalii din dantelă este foarte feminină şi accesoriile sunt bine alese. Singurul comentariu pe care îl am este că trebuia să renunţe la brăţară şi colier, care sunt din alt film. 
  
Locul 7 – Andreea Mironescu: Rochia-capă este frumoasă şi îmi place că a fost combinată cu o pereche de pantaloni. La prima vedere pare o rochie, însă acest detaliu al pantalonilor o face potrivită pentru un eveniment tip cocktail. Trebuia însă să se limiteze la un singur accesoriu, respectiv geanta. 
  
Locul 8 – Doiniţă Oancea: Îmi place această salopetă, este din nou un exemplu de alt gen de ţinută reuşit. Dacă părul era prins într-un coc sau coada era dreaptă şi lăsată la spate, era mult mai reuşită întreaga apariţie. 
  


Share