Penele și animal print-ul, în topul tendințelor lansate la New York Fashion Week

ioana pana
February 14, 2020 07:00 AM

Săptămâna Modei la New York a luat sfârșit. Dincolo de momentele iconice, asemenea apariției lui Miley Cyrus pe podiumul Marc Jacobs, Fashion Week-ul newyorkez a reușit să propună atât tendințe noi, cât și să dicteze continuitatea unor trend-uri cu care suntem familiarizate deja, pentru sezonul Toamnă/ Iarnă 2020. Iată topul tendințelor lansate pe podiumul New York Fashion Week.

Pe aceeasi temaBella Hadid și Miley Cyrus au defliat pentru Marc Jacobs, la NY! Noua colecție de toamnă/iarnă 2020!

Penele și animal print-ul, în topul tendințelor lansate la New York Fashion Week

Animal print-ul la Christian Cowan

Animal print-ul nu este de ieri, de azi, în vizorul pasionaților de modă. Sezoane la rând am profitat de această tendință, fiind un accent glamouros în orice look, fie de zi sau de seară. Iar conform Christian Cowan, anul acesta, look-urile compuse în întregime din piese cu astfel de imprimeuri sunt rețeta succesului.

Animal print-ul la Christian Cowan. Sursa foto: @Christiancowan

Aplicațiile la Prabal Gurung

Fie că este vorba despre pene, flori sau volane, aplicațiile sunt cea mai îndrăzneață, nouă direcție în modă, care a dominat podiumul Prabal Gurung Toamnă/ Iarnă 2020. Propunerile sunt inspiraționale.

Aplicațiile la Prabal Gurung. Sursa foto: Instagram

Transparența la Alejandra Alonso Rojas

Primul podium al brand-ului Alejandra Alonso Rojas a descris o serie de look-uri spectaculoase, ce demonstrează că Rojas va avea multe de oferit și în viitor. Ceea ce ne-a atras atenția în colecția a designer-ului debutant a fost transparența, utilizată ca laitmotiv pe podium: topurile transparente din tulle sau organza au făcut legea, regăsindu-se în diferite nuanțe și cu diferinte imprimeuri.

Transparența la Alejandra Alonso Rojas. Sursa foto: Instagram

Umerii supradimensionați la Rodarte

În linii mari, colecția Rodarte a fost pe deplin feminină, diafană, cu accente ludice pe alocuri. S-au regăsit și look-uri bold, însă numitorul comun al tuturor acestora a fost reprezentat de către umerii supradimensionați. Cămașă bleu cu dungi albe sau rochie statuară din paiete, umerii bufanți, uneori chiar cu geometrii remarcabile, au fost prezenți în majoritatea ansamblurilor prezentate pe podium.

Umerii supradimensionați la Rodarte. Sursa foto: Instagram

Monocromia la Sally LaPointe

Glamour-ul este ceea ce Sally LaPointe face cel mai bine, iar look-urile monocrome sunt specitatea sa. Totuși, sezonul acesta pare că s-a întrecut pe sine însăși, atât prin combinația materialelor, cât mai ales prin armonia ansamblurilor în întregime în aceeași nuanță.

Monocromia la Sally LaPointe. Sursa foto: Instagram

Decolteurile grațioase la Khaite

Khaite este un brand foarte bine ancorat în moda momentului, iar în cadrul sezonului Toamnă/ Iarnă 2020, modelele au defilat purtând piese grațioase, cele mai apreciate look-uri fiind chiar cele cu decolteuri adânci, senzuale (și deloc vulgare!).

Decolteurile grațioase la Khaite. Sursa foto: Instagram