News

Tort la comandă - o poveste delicioasă pentru cele mai importante evenimente din viața ta

Verdict.ro
March 12, 2021 12:17 PM

Știm că evenimentele importante din viața ta se sărbătoresc cu un tort la comandă pe măsură. Fie că vorbim de zile de naștere, onomastice sau Ziua Îndrăgostiților, nu poate să lipsească de pe masa festivă un tort atent creat, din cele mai bune ingrediente.

Iar dacă ești din capitală, eTorturi – cofetărie din București, îți oferă o mulțime de opțiuni dintre care poti alege.

Un altfel de tort la comandă: o poveste

Indiferent de ocazia cu care alegi să-l oferi, un tort la comandă este mai mult decât un simplu tort, este o poveste. Iar povestea începe cu alegerea modelului de tort. Pentru copii, alege un tort de botez cu ursuleți, cu lună și bebeluș sau cu figurine din desene animate. Dacă vrei să faci un cadou deosebit jumătății tale, torturile inimă sunt cea mai bună modalitate să-i arăți iubirea ta. Iar pentru evenimentele corporate, un tort de lux elegant și delicat se ridică la nivelul așteptărilor invitaților.

După ce te-ai decis asupra modelului, alege compoziția. Pentru deserturi fresh, răcoritoare, un tort delicate lemon cake este o alegere revigorantă datorită mousse-ului fin de lămâie pe care îl conține. Un iubitor de ciocolată, însă, va aprecia cu siguranță un tort cu ciocolată albă sau neagră, cu fructul pasiunii și piersică. Dacă nu te poți decide asupra gusturilor, un consilier de la eTorturi te poate ajuta să găsești desertul potrivit.

Iar la final de poveste, adaugă cireașa de pe tort prin figurine pline de personalitate, realizate din fondant de calitate superioară. De exemplu, poți alege motive tradiționale românești, personaje din desenele animate, unicorni sau flori naturale.

Calitatea este pe primul loc la cofetaria eTorturi

Totul a început când eTorturi.ro si-a propus să vina pe piața deserturilor cu un concept care să aibă la bază calitatea. Iar asta o vei simți încă de la prima degustare. Cofetăria eTorturi folosește combinații savuroase și gusturi noi, de care să nu te saturi niciodată. Câteva dintre cele mai apreciate combinații conțin fistic, cremă de whisky, iaurt, mascarpone, cocktail fructe, mousse sau crema krantz.

Fiecare tort la comandă, brioșă, fursec, cozonac sau pască, este realizat manual in cofetărie. Produsele sunt făcute bucată cu bucată, cu multă atenție, în funcție de povestea pe care trebuie s-o transmită.

Un alt avantaj oferit de eTorturi.ro este varietatea de torturi pe care o găsești pe site, peste 100 de modele unice.

Comandă online și bucură-te de timpul câștigat alături de cei dragi

Goana după tortul ideal și organizarea unei petreceri poate să vină la pachet și cu mult stres. Așadar, alege să comazi deserturile online, direct la ușa casei tale. Astfel eviți plimbările inutile în oraș și te bucuri de timpul câștigat alături de cei dragi.

Zilele de naștere sunt o ocazie importantă, în special pentru copii. Ei așteaptă cu nerăbdare să sărbătorească cu deserturi speciale, baloane și multă distracție. Pentru a le oferi un tort la comandă delicios și frumos (în cazul torturilor frumusețea vine și din exterior), alege să plasezi comanda online, profitând de cele mai interesante combinații.

Dacă nu te-am convins, ce-ar fi să beneficiezi de o sesiune de degustare a tortului pe care urmează să-l comanzi? Un astfel de serviciu de degustare gratuită este oferit de eTorturi – pentru orice comandă. In cazul in care te-ai decis sa comanzi, livrarea se face cu mașini frigorifice, la orice adresă din capitală sau zonele limitrofe, între orele 09-22:00, in orice zi a saptamanii.