News

Tot ce trebuie să știi despre al doilea sezon din serialul ‚Bridgerton’

iulia.statie
January 18, 2021 18:10 PM

Noul serial de pe Netflix, numit ‚Bridgerton’, a cucerit pe toată lumea încă din primele zile de la lansare. Cum încă nu am revenit la normalitatea de odinioară, iar majoritatea persoanelor sunt foarte atașate de micile ecrane, seria ce urmărește cărțile Juliei Quinn a avut parte de un mare succes.

Pe aceeasi temaCaitlyn Jenner va juca în 'Sex and the City'?

Cu o prezentare plină de culoare a unei epoci magnifice, cu ținute în culori vii și materiale spectaculoase, dar în același timp simple, cu scandaluri picante și intrigi ce reușesc să țină oamenii cu sufletul la gură, dar și cu personaje delicioase, nu este de mirate că toată lumea se întreabă dacă va mai exista și un al doilea sezon și când va apărea.

Al doilea sezon nu a fost confirmat

Nu există încă un anunț oficial privind continuarea serialului, dar acesta s-a bucurat de popularitate, deci producătorii cu siguranță se gândesc la un alt sezon. Mai multe publicații de peste oceane au dezvăluit că s-a aflat de un proiect numit ‚Bridgerton 02’, iar filmările vor începe în Uxbridge, Anglia, în martie 2021, dar până atunci, trebuie să așteptăm comunicatul oficial de la Netflix.

De asemenea, Phoebe Dynevor, ce o interpretează pe Daphne Bridgerton, a vorbit într-un interviu recent despre continuarea serialului, ea fiind îngrijorată de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus: „Nu-mi pot imagina cum ar fi să filmăm în aceste condiții. Este o echipă mare și un spectacol intim. Mă întreb cum ne-am descurca dacă am filma în conformitate cu regulile, în excepția cazului în care ar exista un vaccin în prealabil.”

Ce spune producătorul serialului, Chris Van Dusen, despre continuare

Se pare că producătorul Chris Van Dusen este extrem de încântat cu privire la o continuare: „S-ar putea să fie prea devreme pentru a vorbi despre acest subiect. Am un plan și o viziune în cap pentru a duce la succes.”, a spus el pentru The Wrap.

„Primul sezon s-a axat pe Daphne și povestea ei de dragoste cu Simon. Sunt opt cărți, adică opt frați. Mi-ar plăcea să pot să fiu capabil să explorez aceste povești pentru fiecare frate Bridgerton. Chiar mi-ar plăcea să pot să fac acest lucru.”, a continuat acesta.

Ce detalii au fost observate

(spoiler alert!) După ce Daphne Bridgerton dă naștere unui bebeluș, o albină apare la fereastra casei în care locuiește cu soțul său, Ducele de Hastings. Toți cei ce au citit cărțile Juliei Quinn știu că acest detaliu se referă la decesul lui Edmund Bridgerton, ce a murit din cauza unei reacții alergice la înțepătura unei albine, potrivit Esquire. Povestea morții sale este dezvăluită în al doilea roman, ce se axează pe viața lui Anthony, ce dezvoltă teama de albine din cauza morții premature a tatălui său.

Acest detaliu ne duce cu gândul la faptul că al doilea sezon se va axa pe viața lui Anthony Bridgerton, fratele lui Daphne Bridgerton. De asemenea, actrița Phoebe Dynevor a spus pentru Bazaar că își dorește și ea acest lucru: „Cred că, evident, dacă urmărim cărțile, este rândul lui Anthony. Mi-ar plăcea să văd ce se întâmplă în continuare. De asemenea, mi-ar plăcea să o văd pe Daphne implicându-se în viața lui amoroasă, pentru că și el a fost foarte implicat în a ei.”

„Nu știu ce vor face cu al doilea sezon, da,r dacă o să urmărim cărțile, atunci o să fie vorba despre călătoria lui Anthony. Sunt sigură de faptul că Daphne se va implica. Dar da, mă întreb cum o să fie. Sunt încântată să aflu.”, a zis actrița pentru publicația Deadline.

Daphne și Simon vor avea mai multe probleme?

După ce posibilitatea de a avea copii aproape că le-a destrămat cuplul, aceștia se poate să întâmpine și mai multe probleme, după cum crede chiar Rege-Jean Page, ce îl interpretează pe Ducele de Hastings. „Nu sunt sigur că eu cred în paradis.”, a zis el pentru TV Land. „Ei s-au căsătorit de când erau foarte tineri. Mai au mult de crescut. Au multe de făcut, așa că eu consider că va fi amuzant să îi urmărim făcând acest lucru împreună.”, a continuat actorul.