Fashion

Tot ce trebuie să știi despre continuarea serialului ‚Sex and the City’

iulia.statie
January 12, 2021 18:39 PM

Fanii faimosului serial ‚Sex and the City’ sunt extrem de încântați, căci după mulți ani de așteptare, se pare că personajele favorite ale tuturor, Carrie Bradshaw, Charlotte York și Miranda Hobbes se vor întoarce pe micile ecrane.

Pe aceeasi tema‚Sex and the City’ s-ar putea să aibă o continuare, dar fără Kim Cattrall

Sunt mai multe lucruri pe care ar trebui să le știi despre continuarea serialului ce ne-a cucerit pentru totdeauna, unele bune, altele mai puțin bune. Iată tot ce am aflat:

Nu se numește ‚Sex and the City’

Serialul nu mai poartă numele clasic, iar continuarea, ce are deja un cont de Instagram, se va numi ‚Just Like That’, după cum am aflat toți după ce am urmărit teaser-ul oficial, distribuit pe rețelele de socializare de către actrițele principale.

Kim Cattrall, marea absentă

Un al treilea film SATC nu a mai fost realizat, iar pe atunci se dădea vina pe cererile făcute de către Cattrall. Controversele continuau, actrița dezvăluind că ea și celelalte staruri nu au fost niciodată prietene. De aici, totul a escaladat într-un scandal public între Kim și Sarah Jessica Parker.

În 2018, fratele lui Cattrall a dispărut și a fost găsit după ce s-a sinucis. Parker și-a exprimat atunci condoleanțele printr-o postare: „Dacă cineva din viața ta, indiferent dacă mai ții legătura sau nu, suferă, din orice motiv, trebuie să transmiți condoleanțe pentru a anunța că te gândești la el.”

Acest gest de pace nu i-a picat prea bine lui Cattrall: „Mama mea m-a întrebat astăzi: ‚Când Sarah Jessica Parker, ipocrita aceea, te va lăsa în pace?’. Nu ești familia mea. Nu ești prietena mea. Așa că îți spun o singură dată să nu mai profiți de pe urma tragediei pentru a îți salva imaginea de fată bună.”

Încă de pe atunci, actrița a spus că nu mai este interesată de a se întoarce la serialul ce a făcut-o cunoscută și a sugerat ca personajul ei, Samantha Jones, să fie jucat de o actriță de culoare. Deși fanilor nu le-a plăcut vestea, majoritatea fiind îndrăgostiți de replicile personajului îndrăzneț, show-ul trebuie să meargă înainte.

Sarah Jessica Parker a primit și ea foarte multe comentarii pe rețelele de socializare în legătură cu situația dintre ea și actriță, la care a răspuns: „Nu este adevărat faptul că nu o plac. Nu am spus niciodată asta. Nu aș spune niciodată asta. Dar Samantha nu face parte din această poveste. Însă ea va fi mereu alături de noi. Indiferent unde vom fi sau ce vom face.”

Ce subiect va aborda continuarea serialului

Serialul este descris pe IMDb ca fiind o călătorie între cele trei prietene în timp ce navighează de la viața complicată și prietenia de la 30 de ani, la o realitate și mai complicată a vieții și a prieteniei la 50 de ani. Deci, totul este clasic, așa că acest lucru ne bucură foarte tare. Credem totuși că va exista o anumită evoluție, mai ales atunci când vine vorba despre mediul online.

Când încep filmările

Publicația Variety a dezvăluit că filmările pentru serialul ce va avea 10 episoade vor începe în primăvară, în New York. Durata fiecărui episod este de aproximativ jumătate de oră.

Cât vor câștiga actrițele

Parker, Nixon și Davis, ce vor lucra și ca producători executivi pentru această continuare, vor câștiga peste 1 milion de dolari pentru fiecare episod.