News

Tot ce trebuie să știi despre Hassan Jameel, iubitul Rihannei

iulia.statie
January 18, 2020 17:11 PM

Poți să crezi sau nu, dar au trecut mai mult de doi ani de când Rihanna și iubitul ei, Hassan Jameel, au șocat pe toată lumea cu acele poze faimoase în ipostaze tandre de la piscină.

Pe aceeasi temaRihanna a confirmat relația cu miliardarul Hassan Jameel

Cei doi și-au păstrat relația departe de camere încă de atunci, dar au mai fost surprinși de câteva ori în timp ce călătoreau împreună și au supraviețuit zvonurilor cum că s-ar fi despărțit de-a lungul timpului. Dar de data aceasta, aceste speculații sunt adevărate?

Cei de la Us Weekly au anunțat că Rihanna și Jameel s-au despărțit, dar cei doi nu au confirmat sau infirmat până acum zvonurile. Totuși, iată tot ce trebuie să știi despre iubitul lui RiRi:

Este moștenitorul companiei Toyota

Familia lui Jameel deține Abdul Latif Jameel, o companie de distribuție pentru motoarele Toyota în Arabia Saudită și alte țări din Orientul Mijlociu, potrivit People. Hassan este președintele companiei Community Jameel Saudi Arabia, o organizație de caritate ce realizează programe culturale, educaționale și pentru dezvoltarea economiei comunităților în Orientul Mijlociu și alte regiuni, după cum scrie chiar și pe site-ul lor oficial.

Familia lui are o avere de 1,5 miliarde de dolari

Familia sa este pe locul 12 în tipul celor mai bogate familii arabe, cu o avere de 1,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume, câștigă mult mai puțin, având o avere de 600 milioane de dolari.

Este proprietarul unei ligi de fotbal

Compania familiei lui este sponsorul principal al Saudi Football League, cunoscută ca și Jameel League.

A avut o relație cu Naomi Campbell

Vara trecută, Jameel a fost surprins în ipostaze tandre alături de supermodel, în Londra. Mulți fani au speculat că acesta este motivul pentru care cele două vedete nu se înțeleg, dar Campbell a pus punct zvonurilor acum câteva luni, conform Harper’s Bazaar.

„Nu am o problemă, mai ales cu femeile de culoare pe care le cred puternice. Facem același lucru și trecem prin aceeași luptă.”, a spus supermodelul despre RiRi.

Primele zvonuri privind relația cu Rihanna au apărut în 2017

În iunie 2017, câteva fotografii ce o înfățișau pe Rihanna în ipostaze extrem de tandre alături de un bărbat misterios au luat cu asalt internetul, iar faimosul hashtag #RihannaHasAMan a luat naștere. Cu o lună mai târziu, cei doi au fost surprinși împreună în Ibiza. În iulie 2017, o sursă le-a spus celor de la Us Weekly că aceștia deja se întâlneau de luni de zile.

Au fost surprinși împreună de câteva ori

În august 2017, cei doi au încercat să fugă de paparazii în timp ce se ascundeau sub o umbrelă. Câteva luni mai târziu, ei au sărbătorit Halloween-ul în Boston, unde au fost văzuți alături de prieteni. RiRi era îmbrăcată ca și Kylo Ren, iar Jameel era costumat într-un pinguin. Mai mult, aceștia au fost văzuți și la after party-ul de la premiile Grammy din New York.

În iunie 2019, cuplul a fost surprins în vacanță în Italia, alături de familia lui Jameel.

 

 

Au existat zvonuri privind despărțirea lor, însă mereu s-au împăcat

În iunie 2018, existau speculații privind faptul că Rihanna a pus punct relației pentru că ‚se plictisise’ de iubitul ei. Oricum, o lună mai târziu, aceștia au fost văzuți împreună în Mexic. Paparazzi i-au surprins pe cei doi în timp ce se certau, fanii întrebându-se dacă relația lor merge bine, dar RiRi a ținut să le explice tuturor că ei aveau o discuție aprinsă despre fotbal.

 

Rihanna a confirmat că este îndrăgostită

Într-un interviu oferit publicației Interview magazine, RiRi a făcut câteva comentarii despre viața ei amoroasă. Deși nu a dat nume, ea a confirmat că are o relație. (atunci când Sarah Paulson a întrebat-o cine este iubitul ei, Rihanna i-a spus să caute pe google)

„Ești îndrăgostită?”, a întrebat-o Sarah.

„Bineînțeles că sunt. Am o relație nouă care chiar contează pentru mine.”, a răspuns Rihanna.

 

Este foarte posibil ca ei să nu mai fie împreună

O sursă le-a dezvăluit celor de la Us Weekly că Rihanna și Jameel s-au despărțit după trei ani de relație. Totuși, cei doi nu au infirmat sau confirmat zvonurile până acum.