News

Tot ce trebuie să știi despre nunta lui Catrinel Sandu cu iubitul american

iulia.statie
October 22, 2019 14:38 PM

Catrinel Sandu, în vârstă de 42 de ani, și medicul stomatolog Steve Schroeter, în vârstă de 46 de ani, sunt de aproape doi ani împreună. Catrinel se pregătește de nunta ce va avea loc pe 11 noiembrie în Florida, SUA.

Pe aceeasi temaDrama lui Catrinel Sandu: tatăl său a făcut atac cerebral şi a rămas paralizat

Ea și-a chemat prietenele din România pentru a organiza o petrecere ce va dura trei zile și trei nopți, într-un hotel din Sarasota, închiriat complet pentru fosta prezentatoare TV.

 

View this post on Instagram

 

Love you ladies ❤️?❤️

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu) on


„Am mari emoţii, suntem în febra pregătirilor. Deocamdată am avut o primă petrecere surpriză, a burlăciţelor, organizată de prietenele mele. Chiar dacă muncesc în fiecare zi, merg la şcoală unde predau dans, apoi acasă cu familia, am timp să mă ocup şi de organizarea nunţii.”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!

„Mai am întâlnire cu DJ-ii, cu cei care se ocupă de flori şi cei care oficilizează. Chiar sâmbătă vom avea o repetiţie. Se numeşte „Cina pentru repetiţie”. Şi ce credeţi, deşi sunt profesoară de dans, nu am apucat să învăţ dansul mirilor pentru că nu am avut timp.”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Catrinel a vorbit și despre evenimentul tragic din familia ei, pierderea tatălui său: „Mama se află aici, cu noi, de câteva săptămâni. Nu-i este bine fără tata, dar am făcut-o să mai uite un pic. Ieri i-am cumpărat rochia.”

Ba chiar, mama fostei prezentatoare TV va rămâne alături de fiica sa, în America.

„Va rămâne aici şi se va întoarce odată cu noi, la vară. Casa am pus-o la vânzare şi sperăm să se dea cât mai repede.”, a spus ea.

Nunta va fi un eveniment emoționant și se pare că Sandu este atentă la orice detaliu pentru a face nunta de neuitat pentru toată lumea.

„Va fi ceva special, vom fi pe malul oceanului, vom avea decoraţiuni cu specific de plajă floridian. Vom sta toţi trei zile la resort şi vom petrece în fiecare seară. Totul este doar pentru noi şi invitaţii noştri, tot resortul şi toată plaja. Am închiriat tot resortul Manasota Beach Club din Florida. Va fi o nuntă de vis!”, a spus Catrinel despre nunta inedită.

Catrinel Sandu a mai fost căsătorită timp de 11 ani cu Gabriel Trifu. Se pare că motivul separării ar fi fost infidelitatea fostului soț.Cei doi au împreună două fetițe, Lara și Sara.

„După o separare de mai bine de un an, eu și Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate.”, scria aceasta în urmă cu peste un an.