Fashion

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din ‚Emily in Paris’

iulia.statie
February 8, 2021 13:49 PM

Pe toți ne-a cucerit povestea lui Emily, ce lucrează în marketing, dar pleacă în locul unei colege la Paris. De-a lungul episoadelor, am putut vedea latura romantică a capitalei, observând apartamente vechi, locuri amețitoare și bărbați plini de farmec.

Pe aceeasi temaAlexandrina Țurcan, modelul din Republica Moldova ce a defilat nud în serialul ‚Emily in Paris’, a vorbit despre rolul ei

Cât despre protagonista jucată de Lily Collins, aceasta nu vorbește în franceză, număratul etajelor nu este punctul ei forte, dar poate să meargă perfect în pantofi Louboutin și stăpânește social media ca nimeni alta. Chiar dacă aceasta are parte de multe provocări și nu se dă în lături de la o idilă cu vecinul ei foarte simpatic, Gabriel, jucat de Lucas Bravo, trebuie să recunoaștem că serialul are și mult farmec, mai ales că Emily încearcă să se obișnuiască cu o viață nouă trăită în Europa.

Acestea fiind spuse, există deja câteva informații despre al doilea sezon din serialul Netflix ce a reușit să cucerească foarte multă lume. Probabil toată lumea așteaptă încă o escapadă de la vremurile pe care le trăim, iar Emily este gata să ne ofere cât mai multe experiențe amuzante, să ne dezvăluie cât mai multe locuri frumoase și să ne încânte cu ținutele ei foarte colorate.

Sezonul al doilea a fost confirmat oficial

Pe 11 noiembrie, Netflix anunța că serialul ‚Emily in Paris’ se va întoarce pentru un al doilea sezon printr-o scrisoare făcută chiar de Sylvie Gradeau, șefa personajului principal. „Scriem pentru a vă informa, din păcate, că Emily Cooper va trebui să rămână la Paris pentru o perioadă îndelungată de timp. În ciuda faptului că este prea încrezătoare și nu are experiență în marketingul produselor de lux, a reușit să îi farmece pe unii dintre clienții noștri greu de impresionat în timpul ei scurt la Savoir.”, aflăm din scrisoare.

Filmările ar putea să înceapă în această primăvară

Serialul a fost filmat la Paris, însă, imediat cu regulile impuse de pandemia de coronavirus, a fost greu de estimat o dată de începere a filmărilor. Într-un interviu oferit publicației Deadline, Lily Collins a menționat că există un plan pentru a începe producția pentru sezonul al doilea în primăvară.

„Ne propunem să ne întoarcem curând. Sperăm că în primăvară. Încercăm să mergem înainte. Din nou, totul ține de evoluția noului coronavirus. Când ne-a fost confirmat al doilea sezon am devenit nerăbdători să ne întoarcem. Bineînțeles, există multe reguli acum și vrem să fim în siguranță, dar ne dorim să ne întoarcem.”, dezvăluia actrița.

Lucas Bravo a făcut câteva dezvăluiri inedite

Într-un interviu cu publicația Cosmopolitan, actorul Lucas Bravo, ce îl joacă pe Gabriel, a făcut câteva dezvăluiri despre al doilea sezon și despre poveștile amoroase în care ar putea să fie implicate personajele. „Camille o sărută pe Emily pe buze și spune că nu îi pare rău. Apoi, ele sunt în pat, iar eu apreciez fotografia. Sunt multe lucruri ce s-ar putea întâmpla între cei trei. Cred că Darren vrea ca al doilea sezon să fie foarte deschis.”, a dezvăluit el.

De asemenea, nu doar Lucas Bravo a vorbit despre o posibilă relație între personajele Emily și Camille. Actrița Lily Collins povestea în trecut că există numeroase momente când toată lumea se întreabă dacă între cele două poate exista o relație amoroasă. „Simt că următorul sezon va crea o dramă într-un triunghi amoros, deși poate că Emily va aborda situația mult mai serios…sau poate nu.”, spunea vedeta.

Lily Collins nu știe ce se va întâmpla în al doilea sezon

Într-un interviu cu publicația Deadline, actrița a povestit că nu știe exact ce se va întâmpla cu viața amoroasă a personajului pe care îl joacă, dar le-a amintit tuturor că o idilă cu frumoasa Camille poate să aibă loc.

„Nu știu pe unde sunt cu scrisul. Cred că ar fi puțin ca devreme pentru Emily ca să se stabilească. Cred că încă explorează perspectivele. Sincer, cred că Emily nici măcar nu știe ce se va întâmpla și acesta este farmecul spectacolului. Cred că nu a găsit toate calitățile pe care le caută. Dar, acestea fiind spuse, există legătura cu Gabriel, dar o are și pe Camille în acel triunghi amoros, așa că mai există experiențe de prezentat.”, a spus actrița.

Trecutul lui Emily s-ar putea să fie dezvăluit în al doilea sezon

S-ar putea să ne bucurăm de mai multe dezvăluiri din trecutul personajului principal în sezonul al doilea, după cum a povestit Lily Collins. „În primul sezon, am avut doar zece episoade pentru a explora cu adevărat prietenii săi de la muncă și oamenii pe care îi întâlnește, așa că abia aștept să merg mai adânc în poveștile din spate și să petrec timp unind două grupuri de persoane. Acum că am văzut-o cu persoanele din Paris, poate este timpul să îi aflăm trecutul și să experimentăm cu alte personaje.”, a zis actrița.

Mai mult, Emily se va maturiza în sezonul al doilea. „În sezonul al doilea, ea o să facă mai mult parte din lumea în care trăiește. O să se comporte ca un rezident al orașului. O să fie cu picioarele pe pământ. Își face o viață acolo.”, a continuat aceasta.