News

Toți o credeau foarte bolnavă, însă Regina Elisabeta a apărut cu zâmbetul pe buze la un eveniment!

maria.apostol
May 15, 2022 17:38 PM

Contrar speculațiilor, Regina Elisabeta a doua a Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, și-a făcut apariția zâmbitoare la un eveniment, și aparent într-o stare bună.

Absența de la deschiderea noii sesiuni parlamentare, la începutul acestei săptămâni, a stârnit îngrijorări cu privire la starea ei de sănătate. Este un eveniment pe care suverana l-a onorat an de an, în ultimele decenii.

Speculațiile au fost spulberate recent! Pasionată de cai, suverana în vârstă de 96 de ani a fost fotografiată zâmbitoare şi relaxată la sosirea pentru „Royal Windsor Horse Show”, în apropiere de Castelul Windsor unde locuieşte acum.

Regina a schimbat câteva cuvinte şi a glumit cu un mic grup de persoane. Mai mulţi dintre caii ei au participat la eveniment.

Regina Elisabeta are un simț al umorului foarte dezvoltat

În vârstă de 96 de ani, Elisabeta a doua fost rar văzută în public după spitalizarea din octombrie. Iar în februarie a fost diagnosticată cu Covid 19 – boală pe care suverana a descris-o ca “epuizantă”.

Totuși, cum este Regina Elisabeta atunci când nu participă la evenimentele oficiale? Se pare că aceasta este mult mai vioaie în privat decât în public. După cum a dezvăluit autoarea cărții ‚Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch’, Sally Bedell Smith, în exclusivitate pentru publicația People.

De asemenea, autoarea a amintit de o sursă ce dezvăluia ce comportament avea Regina într-o vizită la reședința ei din Norfolk, Sandringham. „O poți auzi răzând în toată casa. Are un râs gălăgios!”, spunea o sursă în trecut. Ea este cunoscută pentru replicile pline de umor pe care le face. De asemenea, regina are și abilitatea de a se ironiza singură.

Este apreciată pentru replicile ironice

Are abilitatea de a râde de ea”, a adăugat Bedell Smith. Deși în majoritatea timpului aceasta este extrem de serioasă la evenimentele publice, autoarea a povestit că este extrem de naturală în privat și foarte amuzantă.

Monarhul are și câteva replici ce sunt amintite de toată lumea. Spre exemplu, în timp ce se certa cu mama sa, aceasta i-a spus Reginei Elisabeta: „Cine crezi că ești?”, iar Monarhul i-a răspuns: „Regina, mămico, regina”.