Fashion

Totul despre cele 5 ținute purtate de Jennifer Lopez la Super Bowl 2020

iulia.statie
February 3, 2020 12:35 PM

Jennifer Lopez a susținut un concert la Super Bowl 2020 alături de Shakira, iar cele două pur și simplu au dat peste cap audiența!

Pe aceeasi temaJennifer Lopez a cântat alături de fiica ei, Emme, pe scena de la Super Bowl 2020

JLO a ales să poarte un body din piele, de inspirație biker, cu o fustă uriașă roz. Body-ul spectaculos a fost făcut de Versace. Ea a renunțat repede la fusta satinată, dezvăluind o pereche de cizme foarte înalte, asortate cu body-ul.

Potrivit Versace, look-ul a fost “făcut din piele de o extraordinară calitate”, iar “prima parte a acestui body a fost construit ca o jachetă din biele, în timp ce mânecile și partea de jos au fost brodate cu mii de cristale Swarovski”.

Totul despre cele 5 ținute purtate de Jennifer Lopez la Super Bowl 2020

“Costumul intrigant a fost creat în întregime în atelierul casei de modă timp ce 900 de ore.”, au spus cei de la Versace.

 

 

Fără a ne lua prin surprindere, ținutele spectaculoase nu s-au oprit aici. Lopez a schimbat cinci look-uri diferite pentru acest spectacol. (iar acum nu suntem sigure dacă evenimentul a fost pentru un meci de fotbal sau un show de modă)

Pentru următorul look, starul din Hustlers a optat pentru ceva mai strălucitor, un body creat special pentru a părea că a fost brodat cu mici piese dintr-o oglindă. De parcă nu era de ajuns, JLO a combinat acest body cu o rochie cu franjuri.

 

Pentru ultima apariție, ea a ales o capă ce avea atât steagul Americii, cât și al statului Puerto Rico. Aceasta și-a completat look-ul printr-o pereche de pantofi cu toc argintii.

 

 

“JLO dirijează orice moment. Nu doar că frumusețea ei este captivantă, ci chiar știe cum să atragă atenția printr-o eleganță autoritară.”, le dezvăluia stylistul ei, Rob Zangardi celor de la People anul trecut.

Jennifer Lopez a rămas fidelă look-urilor senzuale ce au consacrat-o, cum ar fi body-urile, crop top-urile, animal print și multe ștrasuri.

Cu câteva zile în urmă, Jennifer și Shakira au ținut o conferință de presă în Miami pentru a discuta despre show-ul Super Bowl. Pentru această ocazie, vedeta a ales să poarte o bustieră albă, asortată cu pantaloni cu talie înaltă în aceeași culoare și pantofi stiletto.

 

 

În timpul conferinței, ea a povestit despre cât de important este acest spectacol pentru ea și Shakira. “Este vorba despre muncă grea. Noi două nu ne-am fi putut imagina că vom cânta la Super Bowl într-o zi. Sunt foarte mândră că mă aflu aici și am acest moment.”, a zis artista.

Anul trecut, Shakira și Jennifer Lopez au confirmat apariția lor de la Super Bowl de pe 2 februarie, care este și ziua de naștere a Shakirei. Pentru promovarea spectacolului, cele două au îmbrăcat două ținute extrem de glamuroase, făcute din piele și accesorizate cu bijuterii aurii.