Fashion

Totul despre continuarea serialului Gossip Girl

iulia.statie
September 8, 2020 16:30 PM

Veste bună pentru fanii serialului Gossip Girl, oficial va exista o continuare. Faimoasa serie din anii 2000 va avea încă 10 episoade de câte o oră fiecare, ce vor putea fi văzute pe platforma HBO Max. Vom putea revedea o nouă generație de adolescenți bogați și faimoși și vom retrăi drame noi, specifice zonei Upper East Side.

Într-o vreme plină de staruri pe Instagram, influenceri și bloggeri, se pare că a venit timpul pentru a afla alte bârfe despre o generație de elită tânără din New York. Kristen Bell se va întoarce pentru a nara show-ul, însă de ce surprize vom mai avea parte? Iată tot ce trebuie să știi:

Care va fi povestea?

Detaliile sunt limitate până acum, însă există un sumar al serialului: „La 8 ani după ce website-ul original a dispărut, o nouă generație de adolescenți ce merg la școli private din New York este introdusă sub atenția Gossip Girl. Seria se va adresa asupra a cum a schimbat social media New York-ul în ultimii ani.”

Lansarea a fost amânată

Publicația Vulture a dezvăluit că din cauza pandemiei, producția a fost amânată, iar data lansării nu este încă declarată.  „Ei nu au început nici măcar producția, lucrau la pre-producție și erau gata să înceapă totul.”, a explicat Kevin Reilly, șeful departamentului de content HBO Max.

HBO Max va fi lansat pe 27 mai, 2020 cu mai mult de 10,000 de ore de content nou, însă continuarea Gossip Girl nu va fi disponibilă ceva vreme.

Emily Alyn va juca în serial

Este ea noua Serena van der Woodsen? Actrița Emily Alyn Lind va avea un rol principal în noul serial, după cum a dezvăluit Deadline în martie 2020. Aceasta o va juca pe Audrey, un personaj ce are o relație de durată, însă, începe să se întrebe ce i-ar mai putea oferi lumea de afară. Alte detalii privind alte personaje sau acest personaj rămân încă neclare.

Lind a mai jucat în serialul ‚Revenge’, dar și în drama ‚Code Black’.

În ianuarie 2020, Sarah Aubrey, șefa departamentului de content original, a dezvăluit că încă nu au toți actorii. „Avem discuții privind cast-ul, ne gândim la câțiva oameni, însă, este mult prea devreme.”, a zis ea.

Cine va mai juca?

Pe lângă Lind, vor apărea și Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez și Jason Gotay. Detaliile privind personajele lor nu au fost încă dezvăluite, însă, există câteva informații despre actori.

Peak l-a jucat a jucat-o pe Judith Blackwood în serialul Netflix ‚Chilling Adventures of Sabrina”. Actrița în vârstă de 17 ani s-a născut în Uganda și a jucat și în ‚Molly’s Game’.

Brown este cunoscut pentru personajul Dylan Walker din ‚Pretty Little Liars: The Perfectionists”, Gotay a jucat în ‚Bring It On’ și ‚Spider-Man: Turn off the Dark’, iar Fernandez în ‚Leathal Weapon’, deci actorii aleși vin cu experiență.

Mai mult, o să putem să vedem și câteva fețe noi, cum ar fi Thomas Doherty, Zion Moreno, Adam Chanler-Berat, și Tavi Gevinson. Totuși, Kristen Bell se va întoarce pentru a nara serialul, ținând așa în viață spiritul fostelor personaje.

Vom vedea fostele personaje?

În serialul original joacă Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald) și Ed Westwick (Chuck Bass). Este încă neclar dacă aceștia vor fi implicați, însă niciodată nu trebuie să spunem niciodată!

Chace Crawford povestea pentru Digital Spy că ar fi extrem de bucuros să joace dacă va exista o continuare, Penn Badgley nu a fost prea precis, însă a dezvăluit că și-ar dori să își aducă cumva contribuția, Blake Lively nu este implicată în viitorul serial, deci din păcate nu o vom vedea pe Serena.

„I-am căutat și le-am povestit ce se întâmplă și ne-ar plăcea să se implice dacă vor acest lucru. Ei se pot întoarce dacă vor! Au jucat aceste personaje pentru șase ani, iar dacă cred că au terminat, respectăm acest lucru, dar ne-am bucura să îi revedem.”, a explicat Josh Schwartz, producător executiv.

Producătorii s-au întors pentru a crea această continuare

Safran va scrie și va conduce show-ul, iar Schwartz și Stephanie Savage, creatorii originali, s-au întors și ei pentru a lua rolul de producători executivi.

Continuarea va avea legătură cu serialul original

Personajele vor învăța la școala Constance Billard, unde au învățaț și Blair, Serena și restul, o școală privată destinată elitei din Upper East Side.

Cine o va juca pe Gossip Girl

Nu va exista Gossip Girl. Schwartz a dezvăluit pentru publicația E!News că nu crede ca un grup de adulți pot fi controlați de un website de bârfe. Ba chiar, el crede că ar fi interesant să se axeze pe faptul că în această perioadă, toți am devenit Gossip Girl, în felul nostru propriu.

Serialul se va axa pe diversitate

Safran le-a povestit celor de la Vulture că povestea se va axa pe diversitatea între tinerii din New York și va avea chiar și content LGBT.

Designerul ce a lucrat pentru serialul original s-a întors

Eric Daman, ce a creat costumele pentru primele personaje, se va întoarce pentru a lucra cu actorii noi. „Actorii sunt minunați și este fantastic să iau parte la așa ceva. O să fie inedit, dar cu siguranță va reprezenta o provocare.”, a zis el.