Beauty

Totul despre dieta lui Adele: ce trebuie să mănânci pentru a putea avea parte de o schimbare spectaculoasă

Camelia
September 5, 2023 10:30 AM

După o despărțire, multe femei aleg să facă schimbări majore de look. Nici Adele nu s-a lăsat mai prejos, după ce a divorțat anul acesta. Artista a simțit că are nevoie de o schimbare drastică, apelând la regim și sport. Ea a reușit să dea jos șase kilograme în timp record, iar toate vedetele acum își doresc să țină aceeași dietă!

Pe aceeasi temaAdele a depus actele de divorț! S-a despărțit de soț la începutul anului

Tot ce trebuie să mănânci pentru a ajunge la performanța lui Adele

Adele și Simon Koneck formau un cuplu solid, însă în acest an au decis să meargă pe drumuri separate, fără a specifica motivul. Cei doi au împreună un fiu, Angelo. Despre greutatea artistei s-a tot discutat de-a lungul timpului, însă Adele niciodată nu a băgat în seamă răutățile. Totuși, după divorț, ea și-a dorit o schimbare, dând jos kilogramele nedorite printr-o dietă miraculoasă.

Se pare că este vorba de o combinație între Pilates și o dietă ce este axată pe consumul moderat de alimente, numindu-se Sirtfood, specifică Viva!

Mic dejun: Iaurt cu căpșuni și alune de pădure; Fulgi din hrișcă cu nuci și merișoare; Clătite din făină de hrișcă și sirop de curmale.

Prânz: Piept de pui la grătar cu pătrunjel și andive; Mâncărică de linte și hrișcă; Friptură înăbușită în vin roșu, cu ceapă roșie.

Cina: Salată cu piept de curcan la grătar, țelină, alune de pădure, smochine, mere și iaurt; Sendviș cu somon, rucola și capere; Paste de hrișcă, plus legume.

Nu uita să incluzi în această dietă: Legumele: varză, țelină, rucola, cicoare, ceapă roșie; Produsele din soia; Fructele: De pădure, căpșunile, citricele, merele, smochinele; Gustările: alune, nuci, ciocolată neagră, cu peste 85% cacao; Condimente: turmeric, ardei, pătrunjel, capere, măsline, sos de soia, ulei de măsline; Băuturi: cafea, ceai verde, vin roșu.

Gustările dintre mese: Cocktail de varză, pătrunjel, țelină și mere; Baton de nuci și curmale; Salată din banană, afine și smochine; Ciocolată neagră cu 85% cacao.