Living

Totul despre locul unde a ales Meghan Markle să nască

andreea voicu
April 1, 2019 16:30 PM

Ducesa Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, îi va dărui Prinţului Harry primul copil, la sfârşitul lunii aprilie. Familia regală britanică ţine foarte mult la tradiţii, aşa se facă că niciodată nu comunică dinainte sexul şi data exactă a naşterii bebeluşilor.

Aşadar, naşterea primului copil al Prinţului Harry şi al soţiei sale este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, potrivit confidenţelor făcute de Meghan Markle, la baby shower-ul de la New York.

Totul despre locul unde a ales Meghan Markle să nască

De asemenea, nici locul unde va naşte Ducesa de Sussex nu se cunoaşte cu exactitate deocamdată. Cert este că viitoarea mămică nu vrea nici în ruptul capului să nască în spitalul unde a născut şi Kate Middleton cei trei bebeluşi regali.

Conform The Sun, se pare că Meghan Markle şi Prinţul Harry vor ca primul lor copil să se nască cât mai aproape de casa lor din Windsor, aşa că este posibil să aleagă o maternitate de acolo.

Pana acum s-a zvonit ca Meghan va alege o clinica americana, nedorind sa nasca la un spital din Anglia. La scurt timp dupa, a aparut un alt zvon un care se zicea ca a ales Spitalul Frimley Park, situat langa Frogmore House.

”Bebeluşul lui Meghan nu se va naste la Lindo. Motivul este simplu: Meghan nu vrea sa faca ceea ce a facut Kate pana acum. Harry si Meghan sunt constienti ca nasterea copilului lor este de interes public, insa bebelusul nu este un mostenitor direct al tronului asa ca vor ca nasterea sa fie cat mai privata.

Meghan este stresata in privinta complicatiilor care pot aparea, precum o cezariana de urgenta, si nu vrea sa fie expusa presiunii de a arata impecabil pe treptele spitalului la doar cateva ore dupa nastere. Este speriată, pentru că are 35 de ani şi este considerată o mamă în vârstă. Meghan Markle vrea să nască natural şi să îşi creeze propria legătură cu copilul ei. Nici nu vrea să fie stresată să arate impecabil pentru poze, la câteva ore de la naştere. 

Principalele case de pariuri din Marea Britanie susţincă cei mai mulţi jucători au mizat că Meghan Markle va aduce pe lume o fetiţă şi va purta numele Prinţesei Diana.