News

Totul despre Michele Morrone, starul din filmul 365 DNI

iulia.statie
August 14, 2020 18:09 PM

Cine este cel mai hot bărbat de pe contul tău de Netflix? Clar, Michele Morrone, protagonistul din 365 DNI!

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Totul despre Michele Morrone

Actorul în vârstă de 29 de ani din Melegnano, apare în noua peliculă de mare succes 365 DNI, ce relatează povestea unui gangster sicilian pe nume Massimo ce o răpește pe poloneza Laura după ce visează la ea timp de mai mulți ani. Deci, în timp ce vizionezi noul film în caz că nu l-ai văzut deja, noi suntem aici să îți spunem câteva lucruri interesante despre actorul ce a cucerit inimile tuturor.

Morrone are doi băieți cu fosta lui soție, Rouba Saadeh, ce este designer de modă, pe nume Marcudo Morrone și Brado Morrone. El și partenera sa s-au despărțit în 2018, după patru ani de mariaj, dar au rămas în relații bune.

Cât de mult a suferit actorul după divorț

Totuși, divorțul a fost unul greu pentru actor și chiar a fost aproape să renunțe la cariera sa, după cum a povestit într-o postare pe Instagram: „Acum un an și jumătate eram gata să renunț la tot. Nu mai voiam să joc. Sufeream de o depresie severă după ce am divorțat de soția mea. Am găsit de lucru ca și grădinar într-un sat îndepărtat cu 1000 de locuitori pentru că nu mai aveam bani.”

„Dar viața este ciudată, când ești jos destinul pune trenul potrivit în fața ta și dacă ești destul de puternic poți să îl iei. Crede întotdeauna în tine însuți.”, a continuat acesta.

Fetelor, avem o veste bună! La momentul actual, Morrone este singur…sau extrem de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală. Nu, nu este împreună cu Sieklucka, co-starul din 365 DNI, deși multă lume a crezut acest lucru datorită scenelor pe care le-au trăit cei doi. „Am fost forțați să devenim prieteni, dar am devenit prieteni în realitate. O iubesc pe Anna.”, spunea el.

Totuși, ca să nu ne bucurăm prea tare, Morrone a fost surprins în aprilie 2019 cu Elena D’Amario în ipostaze foarte apropiate, dar, de atunci, nimeni nu i-a mai văzut împreună, scrie publicația Marie Claire.

În afară de talentul actoricesc, Michele se pricepe și la muzică și pictură. Albumul său, ‚Dark Room’ a fost lansat de Valentine’s Day, iar melodiile sale au fost folosite ca linie melodică pentru filmul în care joacă. Unde îl mai putem vedea? Acesta joacă și în ‚The Trial’, un serial de 8 episoade ce este filmat în Italia. Mai mult, el apare și în câteva episoade ale dramei ‚Medici’.