News

Totul despre noua viața a Prințului Harry și a lui Meghan Markle

iulia.statie
February 18, 2020 18:14 PM

Prințul Harry și Meghan Markle abia au început noua viață, departe de responsabilitățile regale. Această schimbare se pare că a fost una uriașă pentru Meghan, ce a plecat în Canada la scurt timp după ce ei au anunțat că renunță la titlurile regale.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Acum că Meghan și Harry au avut puțin timp la dispoziție pentru a se instala în Canada, se pare că mișcarea s-a dovedit una pozitivă pentru cei doi. Publicația People a dezvăluit că aceștia s-au apropiat mai mult ca oricând.

„Ei sunt foarte drăguți unul cu celălalt.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația de mai sus.

Totul despre noua viața a Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Mai mult, Ducii își dedică acum timpul fiului lor, Archie, pentru a-l ajuta să se obișnuiască cu noua viață. „Archie este prioritar. Este vorba de a pune familia pe primul loc. El este un copil vesel, adoră să râdă. Archie și Harry se distrează împreună. Meghan este o mamă grozavă. Ei încercă să își trăiască viața la fel ca orice alți părinți normali.”, a spus sursa.

Ba chiar, Meghan și Harry adoră să se relaxeze alături de băiețelul lor. „Ei adoră să se plimbe prin pădure sau să lenevească acasă.”, a adăugat sursa.

Atunci când Harry le-a vorbit participanților de la Sentebale luna trecută, el a pomenit în discursul lui și despre schimbarea pe care a hotărât să o facă alături de soția sa.

„Vreau să aflați adevărul de la mine, nu vă gândiți că o spun ca un Prinț sau un Duce, ci sunt același Harry, pe care majoritatea l-ați urmărit crescând de-a lungul a 35 de ani. U.K. este casa mea și ador locul acela. Acest lucru nu se va schimba. Am crescut simțind sprijinul vostru și v-am urmărit în timp ce o primeați pe Meghan cu brațele deschise, văzând că am cunoscut dragostea și fericirea la care speram.”, a spus el.

„Decizia nu a fost una ușoară. Ne-au trebuit multe luni de discuții după mulți ani plini de provocări.”, a povestit acesta.