News

Totul despre relația dintre Harry Styles și Olivia Wilde

iulia.statie
January 6, 2021 11:03 AM

Pentru fanii cântărețului Harry Styles, anul 2021 deja a adus o veste surprinzătoare, pentru că acesta a fost surprins în tandrețuri cu Olivia Wilde.

Pe aceeasi temaCele mai bine îmbrăcate vedete din 2020

Cum s-au îndrăgostit Harry Styles și Olivia Wilde

Harry Styles și Olivia Wilde au fost surprinși ținându-se de mână, așa că zvonurile despre o relație nu au putut să fie ocolite. Cei doi au fost văzuți în tandrețuri la nunta unui prieten, dar există mult mai multe detalii despre cum au început o idilă, dar și despre cum au reușit să țină totul în mare secret.

Potrivit publicației Page Six, gazda unui show de televiziune britanic, James Corden, a avut un rol important de jucat. Acesta l-a ajutat pe Harry Styles să țină relația secretă la început. Încă de când au început filmările la ‚Don’t Worry Darling’ din Palm Springs, Wilde și cântărețul au petrecut mult timp singuri în casa lui James Corden din apropiere.

„Harry a locuit în casa lui James Corden de lângă Palm Springs în timpul filmărilor, deci aceștia au putut să petreacă timp singuri și să își țină relația secretă.”, a spus o sursă.

Publicația People a dezvăluit că Wilde și Styles se întâlnesc de câteva săptămâni, dar totul a început cu o prietenie extrem de strânsă și s-a transformat rapid în ceva romantic: „Toată lumea știa că o să se întâmple acest lucru. În pauze, el nu putea să stea departe și o vizita.”

„Olivia și Harry au petrecut timp împreună la filmări și s-au cunoscut extrem de bine, așa că totul este foarte organic. Wilde nu ar lăsa o relație romantică să stea în calea unei relații profesionale, așa că ei fac totul cu mare grijă.”, a adăugat o altă sursă pentru publicația E! News.

Ce părere are Jason Sudeikis de relația Oliviei Wilde

Ba chiar, se pare că artistul a numit-o pe Olivia ca fiind iubita lui la nunta la care au participat, după cum au dezvăluit mai mulți apropiați, așa că, într-un fel sau altul, acesta a oficializat relația. Cât despre actriță, aceasta se despărțea de logodnicul ei, Jason Sudeikis, la începutul anului 2020.

Cei doi, ce au împreună doi copii, pe Otis, în vârstă de 6 ani și pe Daisy, în vârstă de 4 ani, au rămas în relații foarte bune, iar Sudeikis nu a fost șocat de noua relație a fostei sale partenere. „Olivia și Jason vorbesc tot timpul și sunt încă apropiați datorită micuților. Este puțin probabil ca el să fi fost șocat de această veste.”, a spus o sursă.