Fashion

Totul despre stilul lui Katy Perry din timpul maternității

iulia.statie
March 18, 2020 18:17 PM

Dacă nu te-ai bucurat destul la aflarea veștii potrivit căreia Katy Perry este însărcinată, iată că stilul ei pe timpul maternității ți-ar putea aduce puțină inspirație. Deși a ținut secretul destul de multă vreme, încă de când și-a anunțat fanii, aceasta a dezvăluit câteva look-uri extrem de colorate și spectaculoase.

Pe aceeasi temaKaty Perry este însărcinată! Cântăreața așteaptă primul copil cu Orlando Bloom

Cântăreața a îmbrăcat strategic o rochie albă semnată Alexis Mabille pentru a dezvălui burtica în noul ei videoclip, ‚Never Worn White’. Spre bucuria ei, acum nu mai trebuie să se ascundă de camere și să se îmbrace așa cum își dorește.

Katy a sărit imediat după marea dezvăluire într-un avion pentru a ține un concert la ICC T20 World Cup. Acest eveniment nu doar a marcat prima ei apariție publică cu burtica la vedere, ci și am putut vedea câte puțin din ce va purta Perry în această perioadă superbă a maternității.

Și cine știe, deși momentan nunta a fost amânată, dacă cumva ne fac vreo surpriză, probabil o să vedem și un look de mireasă perfect pentru gravide!

Pentru performanța sa de la ICC T20 World Cup, artista a ales să poarte un playsuit cu paiete, accesorizat cu o capă și un choker din diamante, fără a uita de broderia cu flori, de care Katy este îndrăgostită încă de la începutul carierei sale. Bineînțeles, energia pe care a avut-o ne-a făcut să ne dăm seama că sarcina nu o poate opri din a da totul pe scenă.

Apoi, tot pentru concert, ea a ales un alt look la fel de colorat. Această ținută nu doar că a fost una din primele propuneri pe care Katy le face în această perioadă, ci se vede că și-a făcut temele, studiindu-și look-ul, ținând cont că ea a ținut acest show pe 8 martie, iar la eveniment au participat foarte multe femei din lumea sportului.

Katy a ales o rochie multi-colorată semnată Marra Hoffman și o pereche de sandale cu toc Rejina Pyo, pentru un shooting foto alături de femeile onorate la acel eveniment.

Mai mult, pentru un concert caritabil, Katy Perry a ales un outfit format din piese în nuanțe neon. Cauza evenimentului este pentru a strânge donații pentru oamenii și comunitățile afectate de incendiile devastatoare din Australia.

La cum se prezintă de fiecare dată artista, ne așteptăm la look-uri din ce în ce mai colorate și mai spectaculoase! Plină mereu de energie, Katy surprinde prin alegerile sale și ne-a cucerit pentru totdeauna.