Fashion

Tracee Ellis Ross: Fashion Icon în anul 2020

iulia.statie
November 16, 2020 13:18 PM

Tracee Ellis Ross a urcat pe scenă pentru a își accepta premiul de Fashion Icon, trofeu ce i-a revenit în 2019 lui Gwen Stefani și în 2018 Victoriei Beckham. Îmbrăcată mai întâi într-un costum, apoi într-o rochie albă, lungă în partea din spate și accesorizată cu un accesoriu body harness și cizme lungi, aceasta a demonstrat că merită acest premiu cu desăvârșire.

Pe aceeasi temaPeople’ Choice Awards 2020: lista completă a câștigătorilor

Tracee Ellis Ross, despre industria modei

De asemenea, Ross, în discursul ei, a vorbit și despre faptul că moda a fost un mod de a-și exprima creativitatea, dar și despre schimbările din industrie. „Nu pot să vă mulțumesc suficient pentru validarea obiceiului meu de a face cumpărături și validarea micuței adolescente Tracee ce a implorat-o pe mama ei pentru un buget de îmbrăcăminte.”

Ross a continuat prin a îi mulțumi mamei sale, cântăreața Diana Ross: „Bineînțeles, trebuie să îi mulțumesc icon-ului, mamei mele. Nu doar pentru faptul că m-a crescut extraordinar, și pentru că nu a acceptat numeroasele mele cereri capricioase și revoltătoare, dar și pentru stilul și glamour-ul ei ce mi-au arătat puterea modei.”

 „Când am început să îmi plătesc facturile, nu aveam suficienți bani pentru a îmi cumpăra hainele ce se potriveau cu nivelul cu care eram obișnuită, furând din dulapul mamei mele.”, a continuat aceasta.

Mai mult, Tracee Ellis a povestit despre faptul că a apelat, timp de multă vreme, la ideea de a cumpăra haine ce aveau deja o poveste: „Îmbrăcămintea la mâna a doua m-a ajutat să înțeleg faptul că stilul nu are nicio legătură cu banii. Stilul este cum, nu ce.”

Ce mesaje a transmis aceasta

Actrița și-a continuat discursul punând lumină pe cele mai importante schimbări de care este nevoie în industria modei. „Dacă prezența designerilor de culoare la American Music Awards a ajutat pe cineva să vadă puterea artei oamenilor de culoare sau decizia de a purta negru la Globurile de Aur a dus la solidaritate cu femeile ce spun că hărțuirea sexuală a ajuns la final, atunci cred că m-ați auzit tare și răspicat.”

„Folosește moda ca o intrare. Lasă hainele să îți fie pelerină de supererou, permițându-ți să fii cel mai bun. Nu contează dacă porți o cravată neagră sau un tricou Black Lives Matter, dar îmbracă-te și arată-te, pentru că acțiunile noastre ne creează destinul, bucuria noastră creează spațiu pentru libertate.”, și-a finalizat ea discursul.