Fashion

Tracee Ellis Ross tocmai a lansat un nou trend pe Instagram

iulia.statie
July 7, 2020 14:56 PM

În timpul în care ai stat acasă ai putut să te axezi pe creativitate, în timp ce internetul este plin de noi mișcări de dans, rețete, provocări sau glume. Ultima este pornită de Tracee Ellis Ross, numită #SweatsChallange. Este o provocare extrem de ușoară și așa ai parte de scuza potrivită pentru a te duce să îți cumperi haine noi sport.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine: Sonam Kapoor sau Tracee Ellis Ross?

Tracee Ellis Ross a lansat un nou trend

Imediat după #PillowChallange, un trend ce a cucerit trensetteri ca Halle Berry și Brittany Xacier, Ross le propune fanilor să nu poarte nimic în afară de o pereche de pantaloni de sport. Actrița a postat un video în care purta o pereche de pantaloni ce îi acoperea și partea de sus. „Știe cineva în ce zi suntem? Nu?”, a scris Ross.

Aceasta a transformat o pereche de pantaloni confortabili într-o salopetă, iar dacă nu te-ai fi gândit niciodată la acest lucru, merită să încerci provocarea lui Ross, judecând după zâmbetul pe care îl afișează când este îmbrăcată în noua ei achiziție confortabilă.

 

View this post on Instagram

 

Does anyone know what day it is? No, but really?! #sweatschallenge

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) on

Noua pasiune a tuturor: hainele sport

Dacă ne-au învățat ceva ultimele luni, atunci este iubirea nou descoperită pentru hainele confortabile. Pantalonii sport au devenit noul hit, mai ales cei în versiunea tie dye. Deși este posibil să fi trăit în pijamale și haine sport în ultimele luni, este timpul pentru o schimbare, adaptată puțin la vechiul tău stil. Alege o pereche de pantaloni unisex negri dacă îți dorești să obții un outfit casual, combină cu un crop top și dad sneakers și adaugă multe accesorii bling bling.

Dacă este mult prea mult pentru tine și vrei totuși să ai parte de o pereche de pantaloni scurți, dar confortabili în același timp, gândește-te la o pereche de pantaloni biker, ce sunt în trend vara aceasta. Nu doar că te vei simți imediat bine în ei, ci sunt și foarte ușor de integrat într-o ținută, fie ea casual sau stylish.