Vedete

Trădată de Photoshop! Poza pe care Kim Kardashian a șters-o după ce fanii au criticat-o

maria.apostol
January 30, 2022 11:52 AM

Gafă de Photoshop! Încă o fotografie editată eronat cu Kim Kardashian a fost criticată de fanii ei. De această dată, echipa vedetei i-a modificat greșit un picior. Vedeta a fost nevoită să șteargă imaginea de pe Instagram.

Kim a publicat mai multe fotografii de la plajă, iar într-una apare în mers. Piciorul ei drept însă are o formă nenaturală, fiind semnalată de urmăritorii de pe Instagram ca fiind o gafă de photoshop.

Vedeta nu a răspuns criticilor, dar a șters postarea, relatează Lad Bible.

Cine este iubitul lui Kim Kardashian

Kim Kardashian se află în plin proces de divorț cu Kanye West. Între cei doi a intervenit ruptura, după ce nu s-ar mai fi înțeles. După ce bărbatul s-a mutat din căminul conjugal, vedeta și-ar fi făcut o nouă relație. Starul TV l-a prezentat pe noul partener, Pete. Cei doi s-au întâlnit, inițial, la Saturday Night Live, în luna octombrie, când Kim a fost gazda emisiunii. Atunci, cei doi s-au sărutat.

Mai mult decât atât, Pete a fost prezentat și copiilor, iar interacțiunea a decurs foarte bine între ei.

„Pete i-a cunoscut pe copiii lui Kim și ea i-a prezentat lor drept „prietenul mamei”. Kim s-a gândit că a fost foarte drăguț felul în care a interacționat cu ei și că a încercat să-i facă pe copiii ei să râdă și să zâmbească la fel cum îi face pe toți cei pe care îi întâlnește!”, a declarat un apropiat pentru Hollywood Life.