Living

Travel In Style: Inspirație pentru următoarea ta călătorie

Stefana Macovei
April 21, 2018 21:15 PM

Cine a spus că atunci când călătorești trebuie musai să o faci într-un trening? Nu e nimic greșit în asta, însă află că există și alte variante – dacă confortul este pe primul loc – să arăți stylish&fresh într-o călătorie.

În ce mă simt eu confortabil nu se aplică neapărat și la tine. În plus, depinde foarte mult de destinație și te tipul de călătorie în ceea ce privește modul în care îți alegi outfit-ul. Pe un zbor scurt poate nu contează comoditatea atât de mult, însă este bine să ai în vedere că presiunea scăzută de la înălțime nu este chiar cel mai bun prieten al corpului. Însă, depinde, cum am mai spus de organism.

Mereu găsesc inspirație la vedetele care sunt fotografiate în diferite aeroporturi și dau un search mai tot timpul înainte să plec undeva, ca să-mi mai fac niște idei despre ce aș putea să port.

De la Zendaya, care alege șlapii și niște pantaloni extrem de comozi, și până la Victoria Beckham în tocuri, vedetele aleg tot felul de variante de outfit atunci când călătoresc. Nu te grăbi să le judeci, ci încearcă să-ți stabilești tu un stil care să te caracterizeze și în care să te simți bine, chiar și atunci când zbori.

Așa că, iată selecția de celebrități internaționale prin aeroporturi, ca să vezi ce poartă acestea când se urcă în avion. De la sweatpants și pulovere, la fuste și tocuri, ai de unde alege!

Foto: Splashnews