News

Travis Barker și-a tatuat numele iubitei sale, Kourtney Kardashian. Ce reacție a avut fosta soție

iulia.statie
April 15, 2021 13:24 PM

Relația dintre Travis Barker și Kourtney Kardashian este mult mai serioasă decât credea toată lumea! Deși cei doi sunt de puțin timp împreună, starul și-a tatuat numele iubitei sale, iar fosta soție a avut câteva lucruri de spus despre decizia pe care a luat-o fostul partener.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Ce gest a făcut Travis Barker pentru iubita sa, Kourtney Kardashian

În urmă cu puțin timp, toată lumea afla că vedeta de televiziune Kourtney Kardashian iubește din nou și și-a găsit liniștea în brațele lui Travis Barker. Deși la început aceștia au fost extrem de discreți, iată că relația lor a evoluat rapid iar starul a decis să își tatueze numele partenerei pe corp.

Totuși, el a mai fost căsătorit înainte cu Shanna Moakler, iar aceasta nu s-a putut abține să nu vorbească despre decizia pe care a luat-o fostul soț. Într-un videoclip obținut de TMZ, aceasta a fost întrebată dacă a văzut noul tatuaj al fostului partener: „L-am văzut, da, este frumos, este drăguț. Bine ai venit în club, el are mai multe tatuaje.”

Ce reacție a avut fosta soție

În același timp, aceasta a fost întrebată dacă Travis Barker are și numele ei tatuat: „Da, îl are, are numele meu.” Mai mult, Shanna Moakler a dezvăluit că și Kourtney Kardashian ar trebui să facă același lucru pentru star: „Acum este rândul ei. Este rândul ei să își tatueze numele lui.”

Cu acestea fiind spuse, aceasta le-a arătat tuturor tatuajul ei cu numele fostului soț, spre surprinderea tuturor, vorbind despre faptul că nu știe dacă femeile din familia Kardashian vor să își facă tatuaje, ținând cont că le urmărește pe social media. Travis Barker și Shanna Moakler au divorțat în 2008, dar se pare că aceasta încă are multe de spus despre fostul partener.

Atunci când vine vorba despre fostul iubit al vedetei Kourtney Kardashian, Scott Disick, el nu își face probleme cu privire la povestea de dragoste pe care aceasta o trăiește alături de Travis Barker. „Scott știe că are un loc special în inima lui Kourtney și nu poate înlocui, ținând cont că va fi mereu în poveste pentru că este tatăl copiilor ei. Nu se simte amenințat de relația dintre Kourtney și Travis în acest moment.”, a zis o sursă pentru Entertainment Tonight.